tiistai 4. elokuuta 2020

Opi astrologian perusteet alkeiskurssilla!

Astrologia on todella laaja ja mielenkiintoinen ala! Alkuun pääsee kuitenkin jo vaikkapa viikonloppukurssilla.

Tykkään verrata astrologian opiskelua kielten opiskeluun. Eri kielissä on oma sanastonsa, kuten astrologiassakin. Molemmissa on oma kielioppinsa. Loma ulkomailla helpottuu jo ymmärtämällä muutamia ilmauksia paikallista kieltä. Samoin astrologia helpottaa elämän ymmärtämistä, ja sitä voi käyttää missä vaan!

Syksyllä 2020 pidän taas astrologian peruskursseja Helsingissä ja Vantaalla.

Nämä molemmat kurssit lähtevät ihan perusteista, eli voit osallistua niille ilman mitään esitietoja astrologiasta. Kursseilla on sama sisältö, joten voit osallistua niihin eri paikoissa, jos se sopii aikatauluihin paremmin.

Astrologian alkeet I -kurssi

Astrologian alkeet I -kurssilla käsitellään astrologian tärkeimpiä käsitteitä: planeettoja, merkkejä ja elementtejä. Planeetat ovat monella tapaa kartan avaintekijöitä. Ne kuvaavat suuria asioita elämässä, kuten kommunikaatiota ja rakkautta. Astrologiset merkit sen sijaan kertovat miten asiat tapahtuvat ja elementit kuvaavat suuria luonnonvoimia, jotka näkyvät meistä jokaisen kartalla.

Astrologian alkeet I -kurssit:
La-su 12.-13.9.2020 klo 11-14.45 Kalliolan opisto, Helsinki
La-su 17.-18.10.2020 klo 10-15 Vantaan aikuisopisto, Tikkurila

Astrologian alkeet II -kurssi

Astrologian alkeet II -kurssilla käsitellään huoneita, aspekteja ja kartan kuvioita. Se on tavallaan jatkokurssi Alkeet I-kurssille, mutta sen voi käydä myös erillisenä kokonaisuutena. Astrologisen kartan huoneet kuvaavat konkreettisia elämänalueita, joilla planeetat vaikuttavat kartalla. Ja aspektit kertovat planeettojen yhteyksistä toisiinsa: joskus auttavat toisiaan, joskus riitelevät ja välillä vain hymyilevät toisilleen.

Astrologian alkeet II kurssit: 
La-su 24.-25.10.2020 klo 11-14.45 Kalliolan opisto, Helsinki
La-su 07.-08.11.2020 klo 10-15 Vantaan aikuisopisto, Tikkurila

Opetuspaikat ja ilmoittautuminen

Tässä linkit opinto-oppaisiin, joiden kautta pääset myös ilmoittautumaan kursseille:
Huom! Kursseille kannattaa ilmoittautua pari viikkoa ennen kurssia, jos mahdollista. Paikkoja voi yleensä kysellä edelliseen arkipäivään asti opiston toimistosta, jos ilmoittautuminen on jo loppunut. Yleensä mukaan pääsee vielä, jos tilaa on. 


Tässä vielä linkki aikaisempaan juttuuni, jossa olen pohtinut mitä hyötyä astrokursseista mielestäni on: Astrologian kurssit - paras tapa oppia astrologiaa!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti