sunnuntai 30. elokuuta 2020

Syksy 2020 astrologisesti oinaasta neitsyeenEdellisessä jutussa oli yleisesti tämän syksyn 2020 horoskooppi: 

Tässä käyn läpi sen tärkeimpiä vaikutuksia eri aurinkomerkkeihin. Huom! kannattaa myös lukea oman nousumerkin horoskooppi, sillä se täydentää aina aurinkomerkin horoskooppia!

Eri merkeillä syksyn tiukat astrologiset kuviot osuvat erilaisille kartan alueille. Johtavilla merkeillä eli oinailla, ravuilla, vaaoilla ja kauriilla ne vaikuttavat erityisesti ihmissuhteisiin, työhön ja perhe-elämään. Kiinteillä merkeillä eli härillä, leijonilla, skorpioneilla ja vesimiehillä taas aktivoituvat kommunikointiin, oppimiseen ja terveyteen liittyvät alueet. Muuttuvilla merkeillä eli kaksosilla, neitsyillä, jousimiehillä ja kaloilla muutokset painottuvat raha-asioihin, lapsiin, harrastuksiin ja ystävyyssuhteisiin.

Oinas

Oinailla ja nousuoinailla on edessä mielenkiintoinen syksy, sillä Mars perääntyy omassa merkissä. Mars on myös oinaiden henkilökohtainen planeetta, joten vaikutus on sitäkin voimakkaampi. Lyhyesti sanottuna: Mars muuttaa oinaiden minä-kuvaa. Mars viettää harvinaisen pitkän ajan oinaan merkissä, koko 2020 vuoden loppupuoliskon, eli se ehtii vaikuttaa paljon pidempään kuin normaalin noin kaksi kuukautta. Kun Mars perääntyy syyskuun puolivälistä marraskuun puoliväliin, se auttaa irrottautumaan menneisyydestä. Kyseessä voi olla vanhat ihmissuhteet tai tunteet, tavoitteet tai mikä tahansa painolasti. Sinä päätät! 

Mars auttaa sinua elämään sellaisena kuin olet parhaimmillasi. Toisaalta Pluto, Jupiter ja Saturnus vaikuttavat urasektorillasi, joten joudut tasapainoilemaan henkilökohtaisen kasvun ja työn velvollisuuksien kesken. 

Syksyn 2020 horoskooppi oinaasta neitsyeen


Härkä 

Härillä ja nousuhärillä Marsin perääntyminen aktivoi mielenrauhan ja henkisyyden alueen kartalla. Joudut miettimään, käytätkö tarpeeksi aikaa omaan henkiseen hyvinvointiisi. Kaikenlaiset meditaatio- ja rentoutumistekniikat ovat hyödyllisiä tämän jakson aikana. Mars auttaa sinua luopumaan vanhasta painolastista ja kehittämään uusia rutiineja, jotka tukevat sinua henkisesti. 

Painava planeettojen yhtymä kauriissa vaikuttaa taas sinuun opiskelun, matkustelun (tai sen puutteen) sekä henkilökohtaisen elämänkatsomuksesi kautta. Näkemyksesi elämästä ylipäänsä saattaa muuttua huomattavasti. Uudet arvosi tukevat sinua paremmin nykyisessä elämäntilanteessasi. Ystävyyssuhteet ja harrastukset ovat härille henkireikä muutosten keskellä! Järjestä niille aikaa, vaikka se olisi hankalaa.

Kaksonen

Mars aktivoi kaksosilla ystävyyssuhteisiin, harrastuksiin ja aatemaailmaan liittyvän kartan alueen. Sen perääntyminen voi tarkoittaa joistakin ihmisistä tai asioista luopumista, tai vähintään uudelleen harkintaa, kuka tai mikä tuo nykyään iloa sinun elämääsi? Tarkoitus on tehdä tilaa uusille, sopivammille ihmissuhteille ja aktiviteeteille. Rakastat muutoksia lopulta! 

Toisaalta planeettayhtymä kauriissa vaikuttaa sinuun raha-asioiden kautta. Ole tarkka lainojen ja verojen kanssa. Perheen sisällä voi myös olla erimielisyyksiä rahojen käytöstä. Tilanne helpottaa jo loppuvuodesta. Lisäksi kaksosilla on nostetta urasektorilla. Voit löytää entistä paremman työn, joka ratkaisee osaltaan rahaongelmia, tai löydät ainakin uusia ulottuvuuksia nykyisetä työstäsi. 


Rapu

Rapu on yksi niistä merkeistä, jotka ovat ikään kuin hurrikaanin silmässä tämän hetken astrologisten kuvioiden suhteen. Mars vaikuttaa koko syksyn urasektorillasi. Se painostaa miettimään millaisessa työmaailmassa aiot elää tulevina vuosina. Marsin perääntyminen antaa tilaisuuden uusille unelmille. Joskus vanhoista suunnitelmista luopuminen tuntuu vaikealta, mutta voit luottaa siihen, että Universumilla on jotakin vielä parempaa varallesi. 

Samaan aikaan ihmissuhteesi yleisesti tai se yksi tärkeä ihminen käyvät läpi perinpohjaisia muutoksia. Osa niistä on ollut ilmassa pitkään, osa muutoksista on ilmestynyt viimeisen vuoden parin aikana. Opiskelu, lukeminen, oikeastaan kaikenlainen uuden oppiminen tai opettaminen antavat sinulle sopivasti perspektiiviä, jos muutokset väsyttävät. 


Leijona

Leijonilla Mars aktivoi opiskelun ja matkustelun alueen kartalla. Hieman ironista, että useimmat meistä vain haaveilevat matkustamisesta näinä aikoina. Onneksi myös kotoa käsin voi tehdä paljon, varsinkin opiskelun suhteen. Marsin perääntyminen haastaa miettimään tavoitteitasi. Oletko kouluttautunut niin pitkälle kuin haluat? Tai onko koulunkäyntisi vielä kesken, mutta haluaisitkin vaihtaa alaa? Mars auttaa selvittämään sen syksyn aikana. 

Pidä huolta terveydestäsi, sillä Jupiter, Pluto ja Saturnus aiheuttavat sille alueelle paljon painetta. Tämä voi olla alku kuntoremontille, josta on iloa loppuelämäsi ajan! Mutta vaarana on eteneminen liian nopeasti. Mieti tarkkaan mikä oikeasti lisää jaksamistasi ja elämäsi laatua tässä elämän vaiheessa. Toisaalta raha-asioissa on nyt mukavasti nostetta, harkitse sijoittamista ja säästämistä.

Neitsyt

Neitsyellä Mars vaikuttaa koko syksyn rahasektorilla. Tällä alueella luovit muiden kanssa yhteisten raha-asioiden parissa. Puolisosi tulot voivat muuttua äkillisesti, mikä vaikuttaa myös sinuun. Tai joudut miettimään uudestaan sijoitusten mielekkyyttä tai tarkistamaan huolellisesti verosi. Varaa joka tapauksessa hieman ylimääräistä aikaa taloustilanteesi kartoittamiseksi. 

Perheessä voi olla muutenkin isoja muutoksia esimerkiksi lasten syntyessä tai lentäessä pesästä. Joudut jollain tavalla muuttamaan suhdetta lapsiin, omaan luovuuteesi tai joihinkin muihin elämän iloihin. Onneksi kumppanisi näyttää tukevan sinua kaikessa mitä teet ja ihmissuhteesi näyttävät todelliselta voimavaralta. 

***

Tekstissä mainitut Marsin perääntymisen tarkat päivämäärät ja muuta tietoa syksyn 2020 astrologisista kuvioista löytyvät edellisestä jutusta: Syksyn 2020 horoskooppi

Taivaanmerkit Facebook-sivulla on usein päivityksiä eri näkökulmista (linkki tulossa)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti