lauantai 29. elokuuta 2020

Syksy 2020 astrologisesti vaa'asta kaloihin

Syksyn 2020 astrologiset kuviot vaikuttavat kaikkiin aurinko- ja nousumerkkeihin hieman eri tavoilla. Esimerkiksi Vaaka ja Kauris ovat monella tavalla myrskyn silmässä, kun taas vaikka kaloilla ja vesimiehillä kaikki ei tunnu niin henkilökohtaiselta, vaan muutokset saattavat näkyä voimakkaammin läheisten elämässä.

Vaaka 

Mars myllertää koko syksyn ihmissuhdesektorillasi. Se vaikuttaa erityisesti parisuhteeseen, mutta myös yleisesti suhteisiin muihin ihmisiin. Kun Mars perääntyy syyskuun puolivälistä marraskuun puoliväliin, tärkeimmät suhteet saattavat vaatia päivityksiä. Olet uudessa tilanteessa, samoin ihmissuhteesi. Perääntyminen voi nostaa pintaan vanhoja kaunoja, mutta se tarjoaa samalla mahdollisuuden niiden puhdistamiseksi. 

Toisaalta kartallasi on myllerrystä myös kotisektorilla. Osa suurista muutoksista on muhinut jo vuosia, osa on viimeisen parin vuoden ajalta. Muutokset kantavat pian hedelmää. Kohta näet tilanteesi, mahdollisesti koko perheesi tilanteen ja historian uudessa valossa. Onneksi arki näyttää tuovan sinulle onnea. Arkirutiinit, työ ja liikunta tarjoavat henkistä tukea, jos paineet kasautuvat. 

Syksyn 2020 horoskooppi vaa'asta kaloihin


Skorpioni 

Skorpioneilla Mars vaikuttaa tämän syksyn terveyssektorilla. Se tarjoaa tilaisuuden päivittää terveysrutiinisi, mutta ole varovainen Marsin perääntyessä. Silloin kannattaa ennemminkin karsia jotain, mikä ei enää toimi, kuin kokeilla uusia asioita. Päästä myös paineita jollakin hallitulla tavalla. Marsin perääntyessä sisäiset paineet kasvavat helposti, joten pura niitä säännöllisesti liikkumalla tai vaikka kirjoittamalla. 

Muut paineet osuvat sinulla kommunikointisektorille. Se muuttaa tapaasi ajatella ja kommunikoida, mutta muutos voi olla niin hienovarainen, ettei sitä huomaa. Saat halutessasi uutta, tärkeää tietoa itsestäsi ja ympäröivästä maailmasta. Sinun kannattaa satsata luoviin harrastuksiin, kun haasteet väsyttävät. Kaikki mikä tuo iloa elämään on nyt hyödyllistä!


Jousimies

Mars vaikuttaa ja myös perääntyy luovuuden, lasten ja leikin alueella kartallasi. Voit löytää perääntymisen aikana uudelleen ilon jostakin vanhasta harrastuksesta. On myös mahdollista, että haluatkin luopua jostakin ennen sinua ilahduttaneesta asiasta saadaksesi tilaa uudelle. Yhtä hyvin lapsesi saattaa aloittaa tai lopettaa harrastuksen, mikä taas vaikuttaa sinun ajankäyttöösi. Syvällisemmällä tasolla on tärkeää tutkia, mikä oikeasti tuo iloa elämääsi!

Paineet taas kasautuvat rahasektorillesi. Ne näkyvät vaikeuksina saada palkkaa, jonka tunnet ansaitsevasi. Tai mahdollisesti sinulla on hyvä palkka, mutta menoja on silti tuloja enemmän. Tämäkin pakottaa miettimään asioiden tärkeysjärjestystä. Mistä luovut ensimmäisenä ja mistä viimeisenä? Onneksi suurin osa näistä haasteista helpottaa vuoden loppuun mennessä. Lisäksi koti ja perhe tarjoavat yllättäviä ja ihmeellisiä rauhan hetkiä.


Kauris 

Tunnet paineet kotona ja perhepiirissä koko syksyn ajan, erityisesti Marsin perääntyessä. Osa asioista vaatii tietoista uudelleenjärjestelyä, osa taas ratkeaa itsestään ajan kanssa. Ole kuitenkin tarkkana, että osaat puuttua oikeisiin ongelmiin. 

Lisäksi olet muutosten keskipisteessä, koska Pluto, Saturnus ja Jupiter vaikuttavat kauriissa. Ne muokkaavat sinusta uutta versiota, mutta ajoittain tarpeettoman kovakouraisesti. Joidenkin haasteiden kanssa olet tehnyt pitkään töitä, joidenkin kanssa vasta vuoden pari. Kuitenkin lopputulos on hyvä ja palkinto häämöttää jo. Vuodenvaihteessa olet jo paljon tyytyväisempi elämääsi. Arkiset kohtaamiset työ- tai koulukavereiden kanssa piristävät ja pelkkä asioista puhuminen voi riittää pitkälle paineiden purkamisessa. 


Vesimies 

Vesimiehillä jo nousuvesimiehillä Mars vaikuttaa syksyn aikana ajatusmaailmaan ja kommunikointiin. Ole tarkkana erityisesti Marsin perääntyessä, että saat ilmaisua itseäsi selkeästi, mutta et myöskään liioittele. Mars stimuloi erityisesti kirjoittamista ja puhumista, eli saat paljon aikaiseksi, jos niitä kuuluu työhösi tai olet vielä koulussa. 

Toisaalta painavat planeetat haastavat sinut henkisen hyvinvoinnin kautta. Huolehdi siitä, että lepäät tarpeeksi ja vietät tarvittaessa aikaa myös yksin. Muuten voit ylikuormittua huomaamattasi. Tässäkin ongelmien ehkäisy on helpompaa ennen kuin ne pahenevat. Raha-asiat saattavat sen sijaan järjestyä yllättävän hyvin. Voi olla, että saat lokakuussa jonkinlaisen bonuksen.


Kalat

Kaloilla Mars aktivoi rahasektoria. Kun Mars on raha-alueella, raha saattaa virrata nopeasti sisään, mutta myös ulos. Erityisesti Marsin perääntymisen aikana kannattaa pohtia omaa rahankäyttöä. Ostatko asioita, joita olet tottunut hankkimaan, vai tarvitsetko niitä todella? Mars auttaa rahankäytössä, mutta se myös näyttää ongelmakohdat siinä. 

Kaloilla isojen planeettojen mullistukset osuvat ystävien, ryhmien ja harrastusten alueelle. Voit löytää aivan uudenlaisia aatetovereita tai vertaistukiryhmiä vuoden loppuun asti. Toisaalta Neptunus vaikuttaa edelleen omassa merkissäsi, ja auttaa sinua löytämään uusia henkisiä tasoja myös itseksesi. 


***

Tekstissä mainitut Marsin perääntymisen tarkat päivämäärät ja muuta tietoa syksyn 2020 astrologisista kuvioista löytyvät edellisestä jutusta: Syksyn 2020 horoskooppi


Aurinko- tai nousumerkkien jutut oinaasta neitsyeen löydät tästä linkistä: (linkki tulossa)

***

Nämä kuvaukset perustuvat aurinkomerkkiin tai nousumerkkiin. Kannattaa lukea molemmat! Jos haluat tietää tarkemmin mitä omalla kartallasi tapahtuu, voit varata ajan henkilökohtaiseen tulkintaan: Astrologiset tulkinnat


1 kommentti: