torstai 10. joulukuuta 2020

Astrologian kurssit keväällä 2021

 Astrologian kurssit jatkuvat keväällä 2021. Syksyllä kaikki kurssit saatiin pidettyä ennen kuin koronarajoitukset tiukkenivat, joten toivotaan parasta, että kaikki kevään kurssit onnistuvat myös!

Linkit kursseihin:

Kurssit Vantaan aikuisopistossa

Kurssit Kalliolan kansalaisopistossa

Keväällä on kolme erilaista kurssia, joista yksi on aivan uusi. Kaikki kurssit ovat aloittelijaystävällisiä. Alkeiskurssien tiedot auttavat kurssien seuraamista, mutta niistä saa paljon irti myös ilman erityisiä ennakkotietoja. Eli esittely kevään kursseista:


Astrologiset tekniikat: ajan kartoittaminen

Tällä kurssilla esittelen neljä yleisintä tekniikkaa, joilla astrologiassa tulkitaan aikaa, eli transiitit, progressiot, auringonpaluukartat ja aurinkokaari. Kaikkia näitä tekniikoita voi käyttää niin menneisyyden, nykyhetken kuin tulevaisuudenkin ymmärtämiseen. Transiittien tulkinta on tekniikoista yleisin. Auringonpaluukartta ja myös muut paluukartat täydentävät hyvin transiittitulkintoja. Progressiot kertovat elämän kehityskausista omalla tavallaan. Ja aurinkokaari on progressioiden tapainen tekniikka henkilökohtaisen historian ja tulevaisuuden tutkimiseen. Kurssi on luentotyyppinen. 

Kurssi on tällä kertaa Kalliolan kansalaisopistossa, mutta se on tulossa myös Vantaan aikuisopistoon heti sopivan tilaisuuden tullen. Linkki: Astrologiset tekniikat

Tästä kurssista olen erityisen innostunut, sillä on mukavaa päästä pitämään ihan uutta kurssia! 

Transiitit astrologiassa

Transiitit kertovat planeettojen liikkeistä yleisellä tasolla ja myös omalla kartalla. Tällä viikonloppukurssilla tutustutaan transiitteihin monipuolisesti. Lähtökohtana on oma kartta ja siihen kohdistuvat lähitulevaisuuden transiitit. Kurssilla opiskellaan transiittien perusteet ja kokeillaan niitä käytännössä omaan karttaan.

Transiittikurssi järjestetään sekä Vantaan aikuisopistossa että Kalliolan kansalaisopistossa. Linkit: Vantaa Transiitit astrologiassa ja Kalliola (Helsinki) Transiitit astrologiassa


Kevään 2021 astrologian kurssit


Ihmissuhteet astrologiassa: synastria eli karttojen vertailu

Ihmissuhdeastrologia on tärkeä osa astrologiaa. Mitä tahansa ihmissuhteita voi tutkia synastrian avulla. Tärkein on usein parisuhde, mutta lisäksi voi tutkia suhdetta sukulaisiin, ystäviin tai vaikka työkavereihin. Tälläkin kurssilla käytetään paljon omia karttoja opiskelussa.

Ihmissuhdeastrologian kurssi on tällä kertaa Vantaan aikuisopistossa. 

Linkki tarkempiin kurssin tietoihin ja ilmoittautumiseen: Ihmissuhteet astrologiassa

****
Pidetään peukkuja, että kaikki kurssit päästäisiin pitämään lähiopetuksena. Pidän auki mahdollisuuden pitää kursseja esimerkiksi zoomin välityksellä, jos rajoitteet estäisivät lähiopetuksen, mutta katson lähempänä onko se mahdollista tai järkevää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti