lauantai 19. joulukuuta 2020

Jupiter vesimiehessä 19.12.2020 - 29.12.2021

 Jupiter siirtyy juuri vesimieheen ensimmäistä kertaa kahteentoista vuoteen. Jupiter viettää vuoden kerrallaan kussakin merkissä. Nyt on vesimiehen vuoro!

Jupiter viihtyy hyvin vesimiehessä, sillä tulinen planeetta toimii hyvin ilmamerkissä. Planeetta ja merkki tuovat esiin toistensa parhaita puolia. Yhteistä Jupiterille planeettana ja vesimiehellä merkkinä on yhteiskunnallinen tietoisuus ja uudistushalu. 

Jupiterin vuosi 2020 kauriissa on ollut ristiriitainen, sillä Jupiter edustaa jatkuvasti uudistuvaa energiaa, joka ei oikein päässyt oikeuksiinsa joskus jäykässä ja perinteisessä kauriissa. Lisäksi hankalat yhtymät Plutoon hämmensivät niin yksityiselämiä kuin yhteiskuntaakin. Nyt saadaan onneksi uusia tuulia!


Jupiter vesimiehessä yleisesti

Jupiterin transiitti vesimiehen merkissä tuo esiin merkin ja planeetan hyödyllisimmät ominaisuudet. Kausi on idealistinen ja edistyksellinen. Se edesauttaa uuden teknologian kehittämistä, levittämistä ja käyttöönottoa. Varsinkin koulutukseen liittyviä innovaatioita tulee runsaasti, kiitos koronavuoden... 

Kaikenlainen maailmankuvan avartaminen helpottuu. Jupiter vesimiehessä auttaa uusien kontaktien löytämisessä. Se auttaa yhdistämään ihmisiä hyvinkin erilaisilta suunnilta. Tämä voi näkyä työssä tai yksityiselämässä. Myös ystäväpiiri voi laajentua ja tilaa voi tulla uusille harrastuksille. Uudet ja vanhat toiveet saattavat toteutua yllättäen. 

Jupiter on vauhdissa vesimiehessä. Se siirtyy merkkiin 19.12.2020. Mutta jo kesällä se tekee vierailun kaloihin. Jupiter on kalojen merkissä 13.5. - 28.7.2021. Loppuvuoden Jupiter viettää taas vesimiehessä, aina 29.12.2021 asti, jolloin se siirtyy pysyvästi kaloihin. 

Jupiter vesimiehessä merkki merkiltä

Planeetat merkitsevät eri aurinkomerkeille hieman eri asioita. Ja ne vaikuttavat yhdestä merkistä hieman eri tavoilla muihin merkkeihin. Vesimies on ilmamerkki joten muutkin ilmamerkit, eli kaksonen ja vaaka, hyötyvät erityisesti tästä transiitista. Tulimerkit, oinas, leijona ja jousimies, elävät myös mielenkiintoisia aikoja. Maa- ja vesimerkkeihin vaikutus ei ole niin henkilökohtainen, mutta siitä on silti iloa ja hyötyä.

Vesimies
Jupiter omassa aurinkomerkissä on aina hyvä uutinen. Tämä vuosi sopii siksi suuriin henkilökohtaisiin uudistuksiin. Voit hakeutua uuteen rooliin jossakin sinua kiinnostavassa asiassa, tai kääntää uuden lehden elämässä jollain muulla tavalla. Kausi sopii myös erilaisten vaihtoehtojen tutkimiseen. Päätöksiä ei tarvitse hoputtaa.

Kalat
Jupiter liikkuu merkkiäsi edeltävässä merkissä, joten kausi liittyy jollain tavalla luopumiseen ja menneisyyden ymmärtämiseen. Ensi vuonna tähän aikaan olet valmis uusiin alkuihin, mutta sitä ennen sinun on tehtävä rauha aikaisempien tapahtumien ja tavoitteiden kanssa. 

Oinas
Oinailla alkaa sosiaalisesti aktiivinen kausi. Jos työt veivät suuren osan huomiostasi viime vuonna, tulevana vuonna kehityt ystävien, harrastusten ja sinulle tärkeiden ihmisryhmien kautta. Voit löytää sielunkumppaneita tai aatetovereita, kumpaa vaan kaipaat enemmän. Tai vaikka molempia. 

Härkä
Jupiter tuo härille mahdollisuuden löytää, kohdata ja selättää uusia haasteita työelämässä. Kannattaa laittaa tavoitteet korkealle, tee ihmeessä vaikka lista asioista, joita kaipaat työhösi, sillä Jupiter auttaa toteuttamaan usein mahdottomiltakin tuntuvia toiveita. 

Kaksonen
Kaksosille tämä tuleva vuosi on vilkas, mutta myös erilainen kuin olisi ennen ollut. Jupiterin energia suuntautuu matkustelusektorillesi, mutta onnistut varmasti löytämään paljon uusia, stimuloivia tapahtumia ja ihmisiä myös lähiympäristöstä. Kumppanillasi näyttää olevan suuri rooli seikkailuissasi!

Rapu
Ravulle tämä kausi tuo menestystä toisaalta raha-asioissa, kannattaa siis perehtyä vaikka sijoituksiin, jos se on yhtään ajankohtaista. Toisaalta Jupiter auttaa löytämään uutta läheisyyttä kumppanisi kanssa, jos arki on päässyt jyräämään suhdettanne. Näyttää siltä, että hyvä terveys ja järjestelmällisyys auttavat ehtimään kaiken. 

Jupiter vesimiehessä 2021Leijona
Jupiter auttaa kaikkia leijonia ihmissuhdesektorilla. Pariutuneet leijonat löytävät uutta iloa suhteeseen ja sinkuille tämä on loistava kausi tavata jopa loppuelämän kumppani. Joskus Jupiter on yli-innokas apuri, joten tilaisuuksia romantiikkaan voi olla enemmän kuin yksi ihminen ehtii tai tarvitsee...

Neitsyt
Neitsyille on tulossa hyvä työ-  ja terveyskausi. Jos ongelmia on ollut näillä aloilla, Jupiter auttaa näkemään uudenlaisia ratkaisuja. Jos kaikki on jo aika hyvin, Jupiter auttaa ehtimään ja jaksamaan enemmän, jotta elämästä saisi enemmän iloa irti. 

Vaaka
Tämä on vaaoille luovuuden ja romantiikan kausi. Jupiter auttaa kaikenlaisissa omissa, henkilökohtaisissa projekteissa. Joillakin ne liittyvät työhön tai harrastuksiin, joillakin lapsiin. Voisi sanoa, että kausi on erittäin hedelmällinen. Mieti millaisia hedelmiä haluaisit syödä loppuvuodesta...?

Skorpioni
Jupiter auttaa skorpioneja kotirintamalla. Voit uudistaa kotiasi, tai löytää uuden, sopivamman kodin itsellesi. Jupiter auttaa läheisissä perhesuhteissa. Se auttaa myös lepäämään enemmän, ja rentoutumaan tehokkaammin. Näyttää siltä, että sinulla on paremmin rahaa huolehtia itsestäsi ja hemmotella itseäsi.

Jousimies
Jousimiehelle alkava vuosi on älyllisesti stimuloiva. Työkseen kirjoittavalle tai opettavalle tämä on erityisen tuottoisa vuosi. Muille jousimiehille kausi suosii erilaisia ihmissuhteita, yhteistä ajanviettoa muiden kanssa ja myös itseopiskelua. Mielesi on tavallista virkeämpi ja uteliaampi!

Kauris
Kauriille tämä tuleva vuosi antaa tilaisuuden kohentaa taloustilannetta. Voit saada palkankorotuksen, tai käytössäsi olevat rahat lisääntyvät muulla tavalla. Joskus kulut yllättäen laskevat. Joka tapauksessa käytät rahojasi fiksummin ja saat enemmän vastinetta niille. 


*****
Pari seikkaa tekee tästä Jupiter vesimiehessä kaudesta erityisen mielenkiintoisia: Jupiter viettää taas vuoden samassa merkissä kuin Saturnus. Vuonna 2020 nämä planeetat vaikuttivat rinnakkain kauriissa. Saturnus vieraili vesimiehessä jo viime kesänä, josta blogijuttu: Saturnus vesimiehessä 2020 - 2023 

Lisäksi Jupiter ja Saturnus aloittavat tämän kauden yhtymällä kauriin merkin alussa, mistä on myös oma juttunsa: Jupiterin ja Saturnuksen yhtymä vesimiehessä

Monet asiat taivaalla ovat jo muuttuneet vuoden 2020 alusta, joten mielenkiintoista nähdä miten nämä uudet tuulet vaikuttavat koko tulevaan vuoteen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti