perjantai 16. kesäkuuta 2023

Jupiter härässä 2023-2024

 Jupiter härässä 16.5.2023 - 25.5.2024!

Jupiteria pidetään astrologiassa hyvän onnen planeettana. Itse ajattelen mielelläni, ettei kyse ole pelkästään onnesta, vaan Jupiter tuo mukanaan rohkeutta, uteliaisuutta ja ennakkoluulottomuutta, jotka saavat parhaat puolet eri asioista esiin!

Joka tapauksessa Jupiter vaikuttaa seuraavat 12 kuukautta härän merkissä. Se tuo uusia tuulia erityisesti härille, mutta toki muillekin merkeille hieman eri tavoilla. Seuraavat pikatulkinnat toimivat sekä aurinkomerkin että nousumerkin kautta. Niitä voi miettiä myös kuumerkin kautta muistaen, että oma kuumerkki kuvaa varsinkin sisäistä tunne-elämää, eli merkitys muuttuu hieman, kun aurinko kuvaa tärkeimpiä tavoitteita ja nousumerkki persoonallisuutta ja yksilöllisyyttä. Yhdessä aurinko, kuu ja nousuakseli merkkeineen muodostavat syntymäkartan tärkeimmän kolmikon.

Huomaa myös, että Jupiter oli edellisen kerran härässä kesäkuusta 2011 kesäkuuhun 2012 ja sitä ennen kesäkuusta 1999 (peruutus oinaaseen lokakuusta -99 helmikuuhun -00) kesäkuuhun 2000. Jupiterin matkaa härän merkissä voi jäljittää samaan tapaan aina 12 vuotta kerrallaan taaksepäin. Löytyykö näistä kausista elämässäsi yhtäläisyyksiä? Vaikka muut planeetat liikkuivat eri alueilla, Jupiter härässä tuo aina etenemistä ja uusia tuulia samalla alueella syntymäkarttaasi. 

HÄRKÄ: Seuraava vuosi on erityisen hedelmällinen härille. Jupiter tuo aivan uusia mahdollisuuksia ja intohimoja. Jupiter auttaa myös vanhojen projektien kanssa, mutta se vie mielellään johonkin uuteen. Kausi parantaa myös useimpien härkien raha-asioita. Erityisen mielenkiintoista härille on, kun Jupiter kohtaa Uranuksen huhtikuussa 2024. Tämä yhtymä voi siirtää härkien elämän aivan uusille urille!

KAKSONEN: Jupiter tuo lisää mielenrauhaa ja yleistä tyytyväisyyttä elämään. Se auttaa rentoutumaan ja latautumaan ennen kuin se siirtyy vuoden päästä piristämään kaksosten elämää. Jupiter voi tehdä rentoutumisesta mielenkiintoista ja näyttää siitä yllättäviä hyviä puolia. 

RAPU: Jupiter tuo ravuille sosiaalista suosiota. Voit löytää uusia harrastuksia tai ystäviä, tai viettää enemmän tai hauskempaa aikaa vanhojen parissa. Se antaa rohkeutta kokeilla uusia asioita. Kannattaa matkustaa uuteen paikkaan tai opiskella vaikka yksi viikonloppu jotakin ihan uutta…

LEIJONA: Jupiter piristää leijonien työtä ja uraa. Se voi auttaa etenemään uralla tai tuoda lisää vapaa-aikaa riippuen siitä, mitä eniten kaipaat. Parhaassa tapauksessa molempia. Jupiter laajentaa mahdollisuuksia eli se tuo halutessa ihan uuden ulottuvuuden työelämään, mahdollisesti lisäopiskelujen myötä. 

NEITSYT: Jupiter auttaa kasvattamaan taitojasi ja tietojasi. Tämä on erityisen hyvä vuosi esimerkiksi lisäopinnoille. Niistä voi olla arvaamatonta hyötyä tulevaisuudessa, mahdollisesti jo vuoden kuluttua. Se voi myös piristää elämääsi tuomalla mahdollisuuksia matkustaa ja muutenkin vaihtelua elämään. 

VAAKA: Jupiter tuo uutta syvyyttä ihmissuhteisiisi. Vaikutus on hyvin henkilökohtainen eikä näy ulospäin. Se kasvattaa luottamusta ja yhteyden kokemusta. Se parantaa myös taloudellista tilannettasi tulevan vuoden aikana. 

SKORPIONI: Jupiter parantaa kaikkia ihmissuhteitasi. Kausi on hyvä alku uudelle, merkittävälle suhteelle, tai se voi parantaa jo olemassa olevaa parisuhdetta. Voit tavata useita ihan uudenlaisia, mielenkiintoisia ihmisiä. Joskus Jupiter tuo liikaakin valinnanvaraa, mutta se on yleensä positiivinen ongelma. 

JOUSIMIES: Jupiter parantaa terveyttäsi ja elämäntapojasi. Kausi voi tuoda läpimurron jonkin pitkäaikaisen ongelman kanssa. Se auttaa myös työssä ja yleisessä elämänhallinnassa. Vaikka se voi lisätä kiirettä, se näyttää myös sen hyvät puolet ja auttaa löytämään uusia, positiivisia ratkaisuja.

KAURIS: Jupiter tuo uutta iloa elämääsi. Se voi vaikuttaa sekä lasten että kaikenlaisten omien mielenkiinnon kohteiden kautta. Joka tapauksessa se näyttää elämän kevyemmän puolen. Eikä se ole pois tuottavista hommista, vaan tuo lisää arvoa kaikille elämän alueille. 

VESIMIES: Jupiter uudistaa kotiasi ja perhesuhteitasi. Voit löytää uuden, paremman asunnon tai perheesi saattaa kasvaa ihmis- tai eläinvauvalla. Viihdyt kotonasti ja läheisten kanssa. Kausi tukee erityisesti perusturvallisuutta. 

KALAT: Jupiter piristää arkeasi. Tapaat enemmän ihmisiä kuin yleensä, ehkä koulussa tai lähiympäristössä. Aika sopii hyvin myös kouluttautumiseen. Tai voit virkistää itseäsi lukemalla ja kirjoittamalla enemmän. Joka tapauksessa se tuo vaihtelua ja uusia tuulia arkisiin asioihin. 

OINAS: Jupiter parantaa erityisesti raha-asioitasi. Voit saada parempaa palkkaa tai rahatilanteesi parantuu sijoitusten avulla. Universumi näyttää anteliaalta. Jupiter auttaa myös itsetunnon ja itsetuntemuksen kanssa. Pääset tällöin käyttämään paremmin kaikkia kykyjäsi ja taitojasi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti