sunnuntai 30. tammikuuta 2022

Helmikuun 2022 horoskooppi

 Tammikuu lähestyy loppua ja on helmikuun horoskoopin aika... Olosuhteet muuttuvat jatkuvasti, astrologiassa ja elämässä. Täydellisiä olosuhteita ei ole. Mutta helmikuun aikana alkaa kausi, jolloin ilmassa on enemmän positiivisia ja neutraaleja kuvioita kuin pitkään aikaan!

Venus lopetti perääntymisen tammikuun viimeisinä päivinä. Tammikuun loppupuolella kääntyi myös Uranus viimeisenä kaukaisemmista planeetoista. Kun Merkurius kääntyy 4. päivä helmikuuta, kaikki planeetat etenevät vihdoinkin yhtä aikaa. Asiat etenevät, kasvavat ja kehittyvät paremmin kuin aikoihin. Lisäksi kasvun planeetta Jupiter tukee meitä aktiivisesti helmikuun horoskoopissa. 

Uusikuu vesimiehessä 1.2.2022

Heti helmikuun alussa on uusikuu vesimiehessä. Tämä uusikuu 1.2.2022 on samalla kiinalainen uusivuosi ja meillekin askel tulevaisuuteen! Uusikuu vesimiehessä merkitsee perinteisesti yhteyden uudistamista muihin ihmisiin sekä uusien ajatusten omaksumista. Vesimies on myös tulevaisuuspainotteinen merkki, joten kannattaa unelmoida ja suunnitella tulevaisuutta. Monet asiat meidän nykyhetkessämme ovat aikanaan olleet unelmiamme... 

Uusikuu on 12 asteessa vesimiestä ja Saturnus aivan sen tuntumassa, 15 asteessa. Saturnus saattaa tuntua raskaalta (ja ajoittain se on sitä!), mutta siinä on tärkeitä käytännöllisiä ja hyödyllisiä puolia. Saturnus auttaa rakentamaan kestävää tulevaisuutta. Se ei päästä ihmisiä aina helpolla, koska se tietää, että välillä parhaat puolet nousevat esiin vaikeuksien kautta. Tällä kertaa Saturnus yhtymässä uuteen kuuhun kysyy, millaista työelämää sinä kaipaat? Se auttaa myös rakentamaan sitä pikkuhiljaa. 

Helmikuun muutosvoimat

Helmikuun horoskooppiin mahtuu useita mielenkiintoisia ja ihania kuvioita. Aluksi on Marsin sekstiili Jupiteriin 4.2.2022. Tässä yhdistyvät henkinen ja fyysinen muutosenergia. Sopii sekä konkreettisille uusille aluille että ideatason aluille. Aurinko on yhtymässä Saturnukseen samana päivänä, joten liikaa itsekriittisyyttä kannattaa varoa. Samalla Merkurius lopettaa perääntymisensä, joten monet ovat aukenevat lähipäivinä ja -viikkoina. Tästä alkaa melkein kolmen kuukauden mittainen tehokausi, kun kaikki planeetat etenevät yhtä aikaa huhtikuun loppuun saakka! Mahtavaa!!

Marsin neliö Khironiin 6.2.2022 voi tuoda esiin jonkin kipukohdan. Se näyttää usein kohdan, jossa pitäisi olla armollisempi itselle (ja joskus toisille). Vanhat suojakeinot aktivoituvat helposti. Kannattaa varata aikaa oman itsen kuunteluun tämän kuvion lähettyvillä. 

Marsin kolmio Uranukseen 8.2.2022 tuo uusia ideoita ja kontakteja. Kaikkea ei tarvitse tehdä itse, vaan parhaimmillaan löytyy omannäköinen tukiryhmä töissä tai yksityiselämässä. Kuvio suosii myös suhdetta ystäviin ja ideologioihin tai harrastuksiin.

Venuksen ja Marsin yhtymä on tarkka 16.2.2022, sopivasti pian ystävänpäivän jälkeen. Tämä on merkittävä kohtaaminen, sillä yleensä Venuksen ja Marsin yhtymä kestää korkeintaan muutaman päivän, mutta tällä kertaa nämä planeetat kulkevat rinnakkain neljä viikkoa, suunnilleen helmikuun puolivälistä maaliskuun puoliväliin, ja yhtymä uusiutuu 6.3.2022. Venus ja Mars huolehtivat yhdessä sydämen asioista, romantiikasta, vetovoimasta ja yhteensopivuudesta. Ne ovat yin ja yang, feminiini ja maskuliini, tai sielullinen ja fyysinen rakkaus yhdessä... Tämä on loistavaa aikaa sekä uusille ihmissuhteille että vanhojen suhteiden huollolle.

Jupiterin sekstiili Uranukseen 18.2.2022 on kuukauden paras kuvio! Se on aktiivinen suunnilleen viikon kumpaankin suuntaan. Sekstiili tuo esiin parhaat puolet itsestä suhteessa omiin ideoihin ja ihmisryhmiin! On aika nauttia kaikenlaisista ihmissuhteista ja virikkeistä. Koskaan ei tiedä kuka tai mikä tarttuu mukaan pysyvästi. Koska Jupiter on kaloissa, löydöt saattavat liittyä sielunelämään. Uranus härässä taas korostaa innovaatioiden käytännön sovelluksia. Mahdollisesti molemmat yhdistyvät jollain uudella tavalla. 

Marsin sekstiili Neptunukseen 23.2.2022 piristää kuun loppua. Se tarjoaa harvinaisen mahdollisuuden löytää uusi tasapaino henkisten ja fyysisten tarpeiden välille. Hyvä esimerkki tästä on jooga, joka parantaa hyvinvointia monella tasolla yhtä aikaa. Sama vaikutus voi löytyä toki monesta muustakin asiasta. 

Täysikuu leijonassa 16.2.2022

Helmikuun täysikuu osuu leijonan merkkiin 16.2.2022. Tämä täysikuu korostaa yksilöllisyyttä osana suurempaa kokonaisuutta. Olemme kaikki hieman eri tavalla viritettyjä (mikä näkyy hyvin syntymäkartoista). Jotkut viihtyvät luonnostaan yksin ja toiset kaipaavat jatkuvasti seuraa voidakseen hyvin. Tämä täysikuu näyttää millainen sosiaalinen rooli toimii elämässämme tällä hetkellä. Sekin vaihtuu tilanteiden ja erilaisten astrologisten suhdanteiden mukana. Tämä on siitä erikoinen täysikuu, että siltä puuttuu pääaspektit muihin planeettoihin, eli se toimii tavallaan puhtaasti tai yksinään. 

Helmikuun horoskooppi tuo ihania muutoksia
Helmikuun horoskooppi tuo ihania muutoksia.


Aurinko kaloihin 18.2.2022

Aurinko vaikuttaa kalojen merkissä helmikuun lopun ja maaliskuun alun ennen kevätpäiväntasausta. Tämä on muutoksien tai luopumisen aikaa. Joskus pitää luopua hyvistäkin asioista, jotta jotain parempaa tai sopivampaa voi tulla tilalle. Tavallaan teemme tilaa uusille aluille, jotka seuraavat myöhemmin keväällä. 

Kalat onkin muuttuva ja unenomainen merkki. Niihin sisältyy kaikkien muiden, aikaisempien merkkien viisaus ja kokemukset. Tämä on myös lepokautta, jolloin kannattaa latautua ja nukkua hyvin. Kannattaa kiinnittää huomiota henkiseen hyvinvointiin, sillä kalojen merkkiin liittyy esimerkiksi meditaatio ja muita henkistä ja sielullista hyvinvointia parantavia harjoituksia. 

Helmikuun horoskoopin tiivistelmä

Eli helmikuun alussa on hässäkkää, kun Merkurius kääntyy ja sen ympärillä on lieviä, mutta mahdollisesti haastavia päiviä. Ensimmäisten päivien jälkeen astrologinen sää ikään kuin kirkastuu. Helmikuun puolivälissä on erinomaisia päiviä, kun Venus ja Mars kohtaavat ja pian sen jälkeen Jupiterin ja Uranuksen sekstiili on tarkka. Loppukuu sujuu näiden hyvien astrologisten tähtien alla. 

Harvoin saan kirjoittaa näin hyvää ja positiivista kuukausihoroskooppia kuin nyt helmikuussa! Mitkään olosuhteet eivät ole täydellisiä, mutta nyt ollaan aika lähellä. 

Ihanaa helmikuuta kaikille ja voikaa oikein hyvin! 

~ Liisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti