perjantai 16. elokuuta 2024

Neitsyen oma uusi vuosi!

Neitsyille koittaa pian auringonpaluu, eli tavallaan oma henkilökohtainen uusivuosi!

Kaikilla merkeillä on ilmassa suuria muutoksia vuosina 2024 ja 2025, myös Neitsyillä. 

Uuden kotisivun juttu käsittelee juuri näitä muutoksia sekä helpompia ja haastavampia kuukausia, jotka ovat tulossa vuoden mittaan. Lue enemmän Neitsyen tulevan vuoden horoskoopista!

Myynnissä on myös erityispitkä vuosihoroskooppi Neitsyille: yli 50 sivua astrologisia kuvioita ja vaikutteita juuri Neitsyen merkin näkökulmasta!

Neitsyiden oma vuosihoroskooppi kotisivulla 
ja erityispitkä versio myynnissä!


maanantai 5. elokuuta 2024

Leijonan vuosi 2024 - 2025

Esittely Leijonan tulevasta vuodesta on julkaistu kotisivun puolella. Leijonan oma vuosihoroskooppi kuvailee tulevan vuoden kohokohtia ja haasteita. Esimerkiksi syksyllä 2024 elokuu ja joulukuu ovat jokseenkin raskaita kuukausia, mutta silti niissä on hyviäkin kuvioita.



Leijonilla muutosten pääpaino on työssä ja ihmissuhteissa eli mitä merkittävimmillä elämänaluilla. Kotisivun juttu Leijonan tulevasta vuodesta antaa vinkkejä, mihin keskittyä ja mitä kannattaa huomioida. 

Lisäksi myynnissä on laaja Leijonien vuosihoroskooppi joka sisältää 12 yksityiskohtaista kuukausihoroskooppia ja runsaasti muutakin tietoa, joiden avulla on helppo suunnitella tulevaa vuotta. 

Se sopii hyvin synttärilahjaksi itselle tai jollekin rakkaalle Leijonalle! 

Kaikille Aurinkomerkeille on luvassa oma vuosihoroskooppi! Aurinkovuosi-horoskooppien esittely ja muiden horoskooppien julkaisuaikataulu löytyvät myös kotisivulta.

Ihanaa alkavaa syksyä!

t: Liisa