torstai 17. maaliskuuta 2011

Uranus Oinaassa III - Muuttuvat merkit

Loppuviikosta voi ilmetä kaikenlaisia yllätyksiä: lauantai-iltana on täysikuu melkein täsmälleen vastapäätä uranusta... 

Tällä kertaa siitä, miten uranus vaikuttaa oinaassa muuttuvien merkkien elämään:

Kaksosella uranus vaikuttaa nyt ystävyyssuhteiden alueella. Ystäväpiirisi uudistuu, uudet kaverisi saattavat olla hyvinkin erilaisia kuin itse olet. Hankit ehkä uusia ja erikoisia harrastuksia. Muutokset voivat liittyä opiskeluun tai matkusteluun.

Neitsyt: uranus on siirtynyt jaettujen resurssien huoneeseen. Siihen liittyvät monet asiat, joista parisuhteessa on usein kiusallista puhua, esimerkiksi raha ja seksi sekä yhteiset arvot. Muutokset voivat olla äkkinäisiä, mutta niiden ei pitäisi olla epämieluisia...  

Jousimiehellä muutoksen kohteena ovat lapset, luovuus ja rakkaus. Jotkut kohtaavat elämänsä rakkauden aivan yllättäen. Kaikki löytävät parempia tapoja kommunikoida läheisten kanssa ja enemmän itseluottamusta käyttää omia lahjoja omaksi ja muiden iloksi.

Kalat: uranus muuttaa raha-asioitasi. Ansiosi ja omaisuutesi saattavat käydä läpi mullistuksia. Muutokset tapahtuvat enimmäkseen alitajuisesti eivätkä pakottamalla. Raha-asioita tärkeämpiä ovat henkiset arvot, jotka muokkautuvat samalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti