keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Viestinnän tempo kiihtyy

Merkurius vaihtaa merkkiä kaloista oinaaseen suunnilleen kahdeksalta tänä iltana. Se aloittaa taivaankappaleista ensimmäisenä lähiplaneettojen vuosittaisen siirtymisen oinaan merkkiin. Aurinko, mars ja venus seuraavat kukin vuorollaan perässä. Harvinaisemmista vieraista uranus siirtyy sinne muutaman päivän kuluttua. 

Kun merkurius on oinaassa ajattelun, puhumisen, viestinnän ylipäänsä tempo kiihtyy. Aivot heräävät talviunilta. Päätöksenteko muuttuu helpommaksi hieman uneliaan ja tunteikkaan jakson jälkeen. Merkuriuksen alaisuuten liittyy viestinnän lisäksi pikkuasiat, joita hoidetaan lähiympäristössä, ostoksilla käynti, postin kulku, koulu jne. Siihen liittyy myös arkiset ystävyyssuhteet, joten myös sosiaalisempaa aikaa on tiedossa.

Vaikka mieli on pian energinen, jopa kärsimätön, muu toimintakyky ei ole vielä sen tasolla. Tilanne helpottuu, kun myös mars ja aurinko siirtyvät oinaaseen. Nyt korkea energiataso toimii paremmin suunnitelmien kuin niiden toteutuksen tasolla.

Merkuriuksen peräytymisjakso alkaa kuun viimeinen päivä. Silloin kaikenlaiset yllätykset ja suunnitelmien äkilliset muutokset ovat mahdollisia, joten mitään tärkeää ei kannata ajoittaa sille päivälle, mikäli se on järjestettävissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti