maanantai 14. maaliskuuta 2011

Uranus Oinaassa I - Johtavat merkit

Sähköinen Uranus viettää suunnilleen 7 vuotta jokaisessa merkissä. Kaikkien merkkien kiertämiseen kuluu 84 vuotta, joten se on suhteellisen harvinainen vieras kussakin merkissä. Se vaikuttaa eri tavoilla eri tähtimerkkeihin pitkällä visiitillään Oinaassa. Ensimmäisenä johtavat merkit, joihin se vaikuttaa voimakkaimmin:

Oinaille, joiden henkilökohtaiseen merkkiin Uranus saapuu, vaikutus on kaikkein suorin. Se vaikuttaa persoonallisuuteen, löydät itsestäsi puolia, joista et aikaisemmin ollut tietoinen. Kausi voi lisätä vaihtelunkaipuuta, matkusteluhalua, kiinnostusta kaikkeen ympäristön ja maailman parantamiseen liittyvään. Muutos tapahtuu osittain sosiaalisten verkostojesi kautta. Elämä ei ehkä tunnu tyydyttävältä entisellään ja siihen pitää saada nopea muutos. Turhauttavat asiat kannattaa huomioida sitä mukaan kuin niitä ilmaantuu. Aikaa kaikille tarpeellisille muutoksille on useampi vuosi, joten niitä voi miettiä rauhassa.

Rapu kaipaa pian uutta suuntaa tai vähintään lisäsisältöä urallaan. Kyllästyminen tai turhautuminen saattaa yllättää erityisesti itsesi. Tutki rauhassa omia muutostarpeitasi ja mahdollisuuksia. Nykyiseen työhön on ehkä mahdollista saada lisää mielekkyyttä kohtuullisilla järjestelyillä. Perintöön tai veroihin liittyvät asiat mahdollisesti vauhdittavat muutoksia.

Vaa'alla Uranus vaikuttaa seuraavat seitsemän vuotta läheisiin ihmissuhteisiin. Vaikutus kohdistuu erityisesti avioliittoon tai seurusteluun, mutta ulottuu myös yhteistyö- ja liikekumppaneihin. He saattavat yllättää sinut, tai yllätät itse heidät vaihtelunhalullasi. Jotkut suhteet ovat vain ajan myötä muuttuneet liian stabiileiksi. Tulossa on hyvä aika kaikille tarpeellisille muutoksille. Tiedossa on myös iloa ja yllätyksiä lasten ja omien projektien kautta. Pidä mieli avoimena muutoksille!

Kauriilla muutosten kohteena on koti- ja perhe-elämä. Ne ovat junnanneet paikallaan jo jonkin aikaa, ja pian aika on kypsä radikaaleillekin muutoksille. Joistakin kauriista tulee yllättäen äitejä. Osa kauriista muuttaa yhtäkkiä, ehkä useammin kuin kerran.  Muutosten syynä voivat olla talousasiat. Omia arvoja ja rahankäytön motiiveja tutkimalla voi jopa ennaltaehkäistä kotisektorin uhkia. 

Jatkuu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti