lauantai 13. elokuuta 2011

Täysikuu Vesimiehessä

Tämä viikko on ollut useimmille hankala. Ensinnäkin perääntyvä merkurius luo taustailmapiirin, jossa toiminta hidastuu ja suuntautuu menneisyyteen. Sen lisäksi marsin haastavat aspektit hankaloittivat elämää osoittamalla kipupisteitä, joiden korjaamiseen kannattaa uhrata aikaa. Onneksi täysikuu valaisee viikonlopun. Tällä kertaa se osuu vesimieheen, sosiaaliseen ja suvaitsevaiseen merkkiin.

Jokseen ristiriitaisesti pinnalla on yhtä aikaa yksilöllisyys ja yhteisöllisyys. Erilaiset harrastusryhmät ja kaveripiirit ikäänkuin täydentävät meitä, minkä voi tuntea tänään selvästi. Viikonloppu on suotuisa myös juhlille ja ihmisten tapaamiseen. Mutta koska täysikuu vahvistaa tunteita, niin myönteisiä kuin kielteisiäkin, alkoholia kannattaa käyttää varovasti.

Tämä täysikuu ruokkii myös haaveita ja mielikuvitusta sekä romantiikkaa. Se osoittaa milloin ja miten kaipaamme muita ihmisiä. Sekä millaisia ihmisiä tarvitsemme ympärillemme. Se kertoo millaiset asiat tekevät meidät onnellisiksi ja mitkä eivät.

Nauttikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti