sunnuntai 28. elokuuta 2011

Uusikuu neitsyessä!

Heippa!
Varhain huomisaamuna on sitten uusikuu neitsyessä. Se on yksi vuoden onnekkaimpia uusiakuita, koska se muodostaa kauniin kolmion jupiterin ja pluton kanssa. Erityisen onnekas se on kaikille maamerkeille, mutta siitä riittää yllin kyllin onnea myös muille merkeille!


Lisäksi venus on yhtymässä uuteenkuuhun, mikä lisää sen onnekkuutta entisestään. Ainoa huono puoli on uudenkuun oppositio neptunukseen ja khironiin, mikä voi aiheuttaa hämmennystä, mutta siitä selviää vara-annoksella realismia.

Neitsyt
Uusikuu omassa aurinkomerkissä on vuoden paras aika kaikille uusille aloituksille. Nyt kannattaa määritellä henkilökohtaiset tavoitteet tulevalle vuodelle. Tämä on sinun yksityinen uusivuotesi! Vuodesta näyttää tulevan erityisen hyvä neitsyille, joiden syntymäpäivä on uudenkuun läheisyydessä.

Vaaka
Tämä uusikuu lupaa sinulle henkistä kasvua. Voit löytää mielenrauhaa, joka saa muut mahdolliset ongelmat vaikuttamaan mitättömiltä, sekä henkistä tasapainoa, josta muut vain haaveilevat. .

Skorpioni
Uusikuu uudistaa sosiaalisen elämäsi. Voit löytää uuden rakkaan harrastuksen tai uusia tapoja nauttia ystäviesi seurasta. Uusikuu auttaa sinua kaikissa ihmissuhteissasi, myös niissä romanttisissa...

Jousimies
Uusikuu osuu urasektorillesi. Se edistää uran, uurastamisen ja palkan sopivan tasapainon löytymistä. Nyt on hyvä hetki etsiä parempi työpaikka tai yletä entisessä.

Kauris
Elämäsi uudistuu tuoreiden ajatusten, tiedon ja kokemusten kautta. Tieto on valtaa. Matkustelu ja opiskelu tukevat kehittymistäsi. Valtakunnassasi näyttää olevan kaikki hyvin.

Vesimies
Uusikuu vaikuttaa positiivisesti tunne-elämääsi. Mahdolliset ongelmat asioiden päättämisestä ja jakamisesta muiden kanssa helpottuvat, ja perusturvallisuus lisääntyy.

Kalat
Suhteesi kumppaniisi uudistuu nyt positiivisesti. Sinulla on kaikki mahdollisuudet kehittää suhteestasi unelmiesi mukainen. Myös ystävyyssuhteet ja muut sosiaaliset suhteet tuottavat iloa.

Oinas
Sinun kannattaa nyt satsata terveyteesi, kuntoosi ja hyvinvointiisi. Tämä uusikuu auttaa sinua pitämään itsestäsi entistä parempaa huolta. Kannattaa myös miettiä, kaipaako elämäsi muuten lisää järjestystä?

Härkä
Tämä on vuoden romanttisin uusikuu sinulle. Tai luovin ja inspiroivin, jos romantiikka on jo kunnossa. Löydät oman erityislaatuisuutesi. Myös lapset voivat tuoda ihania yllätyksiä!

Kaksonen
Uusikuu osuu koti- ja perhesektorillesi. Jos kotona on ollut ongelmia, asiat saavat onnellisen käänteen. Viihdyt perheenjäsentesi kanssa paremmin kuin aikoihin.

Rapu
Uusikuu piristää sosiaalisia suhteitasi. Osa ihmissuhteistasi on muuttumassa hitaasti, mutta varmasti. Tällä hetkellä näet muutoksen myönteisessä valossa ja pystyt nauttimaan suhteiden uudistumisesta.

Leijona
Tämä uusikuu tuo sinulle mahdollisuuden ansaita enemmän rahaa, tai jonkin jo omistamasi arvo nousee. Mikä tekee tietenkin hyvää myös itseluottamuksellesi. Et ole aikoihin tuntenut itseäsi yhtä arvokkaaksi!

~ L

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti