torstai 11. elokuuta 2011

Henkistä valtapeliä

Tänään on viikon toinen haastava aspekti, marsin oppositio plutoon. Molemmat planeetat symboloivat maskuliinisia toimintaenergioita, joten erilaiset aggressiot saattavat nousta pintaan. Tämä on vähemmän räjähdysherkkä yhdistelmä kuin tiistainen marsin neliö uranukseen, mutta silti henkisesti haastava.

Auktoriteetit voivat tuntua nyt ahdistavilta ja joustamattomilta. Ne voivat löytyä omasta mielestä, jossa elää kuvitelma, että on vain yksi oikea tapa tehdä asioita, mikä rajoittaa luovuutta. Tai ne voivat olla todellisia auktoriteetteja: esimies, opettaja tai vanhemmat, jotka tuntuvat käyttävän arvovaltaansa väärin jossain asiassa. Monet puolustavat nyt omia tarpeitaan, jotka tuntuvat jäävän velvollisuuksien jalkoihin. 

Eivät nämä aspektit itse asiassa ole niin vaarallisia, välillä on tervettä päästää vähän höyryjä. Jos elämän perusasiat ovat kunnossa, pari ikävää päivää eivät juuri haittaa. Tuntuu silti aiheelliselta varoittaa niistä, sillä ympäristössä saattaa olla ihmisiä, jotka kohdistavat negatiiviset tunteensa muihin sen sijaan, että ottaisivat niistä vastuun omalta osaltaan. 

Onneksi lauantaiseen täysikuuhun mennessä pahin paine on varmasti jo helpottanut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti