keskiviikko 24. elokuuta 2011

Mars haastaa taas

Mars on joutunut viime aikoina usein vaikeuksiin, ja tällä kertaa se riitelee saturnuksen kanssa. Aspekti on tarkka vasta huomenna, mutta vaikutukset tuntuvat jo tänään, ja alkavat helpottaa huomisen jälkeen. Ravuille ja kauriille päivät voivat olla hyvin vaikeita, koska mahdolliset ongelmat tuntuvat erityisen henkilökohtaisilta. Seuraavaksi pahiten aspekti osuu vaakoihin ja oinaisiin. Valitettavasti kaikki merkit kärsivät siitä jossain määrin.

Erilaiset asiat, olosuhteet ja ihmiset voivat nyt aiheuttaa tukahdutettua raivoa. Raivolle on olemassa oikeutus, mutta yhtä lailla sen tukahduttamiselle löytyy pätevä syy. Esimerkiksi ei haluta loukata lähimmäistä tai työkaveria, joka kuitenkin omalla tavallaan yrittää parhaansa. Tilanne näyttää hetken aikaa kohtuuttoman vaikealta ratkaista ilman kohtuutonta riehumista tai epäreilua kompromissia...  

Kaikki mikä alitajuisesti ahdistaa nousee varmasti pintaan. Töissä tai perheen kanssa voi olla erityisen haastavaa. Kannattaa silti vetää henkeä, ja tehdä lista ahdistavista asioista, eikä kohdata ketään suin päin tänään tai huomenna. Ensi viikolla näemme jo selkeämmin, mitkä asiat oikeasti tarvitsevat korjaamista tai keskustelua, ja mitkä liittyivät olosuhteisiin, joille ei voi mitään.

Ja vielä migreeni-varoitus: kaikkiin marsin ongelmallisiin transiitteihin liittyy vaara saada paha päänsärky. Erityisesti nyt kun ongelmiin liittyy jokin hankalasti kohdattava tai korjattava asia. Sopivan kevyt liikunta ja raitis ilma voivat auttaa asiaa.

Voimia kaikille!

3 kommenttia:

 1. Voi Madam Liisa, eikö pitänyt helpottaa kun paha paha Merkurius ei enää vetäydy? tv. stressin ja keuhkotautisen flunssan runtelema Anna-Riitta

  VastaaPoista
 2. Merkurius perääntyy vielä perjantaihin asti... Mutta aina tulee jotain uutta, eli koskaan ei ole liian aikaista alkaa meditoida.
  :)

  VastaaPoista
 3. Tuhma Merkurius! A-R

  VastaaPoista