sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Skorpparieklipsi merkeittäin

Katsotaanpa skorpparieklipsiä vielä merkki merkiltä:

Skorppareilla on tietenkin suurimmat muutospaineet. Tämä koskee sekä aurinko- että noususkorppareita. Jos olet molempia, elämäsi mullistuu tuplasti. Muutos lähtee syvältä sisältäsi, joistakin toiveista ja tarpeista, joista et ehkä ole ennen ollut tietoinen tai edes uskaltanut haaveilla. Muutos lähtee sinusta ja säteilee kaikkialle elämääsi, erityisesti läheisiin ihmissuhteisiin. Saturnus toisaalta hidastaa ja toisaalta tehostaa muutosta. Se huolehtii siitä, että kaikki säilyttämisen arvoinen jää elämääsi ja paranee vuosi vuodelta.

Jousimiehet kehittävät herkkyyttä ja intuitiota. Eklipsi auttaa etsimään ja löytämään mielenrauhaa. Se auttaa hyväksymään asioita, joihin ei voi vaikuttaa. Se auttaa myös löytämään paremman tasapainon mielen ja ruumiin välille.

Kauriilla eklipsi opastaa ideologisten kumppanien luo. Voit kohdata monia "sielunkumppaneita" omien ajatustesi ja tavoitteidesi suhteen. Sinulla on yleensä selkeä päämäärä elämässä ja eklipsi auttaa löytämään samalla tavalla ajattelevia ihmisiä tavoitteidesi tueksi.

Vesimiehillä eklipsi liittyy selkeästi uraan ja tulevaisuuden tavoitteisiin. Vesimiehet ovat harvoin urakeskeisiä, ja sen tärkein tehtävä onkin antaa sisäistä tyydytystä, jota muut eivät välttämättä näe. Joka tapauksessa eklipsi selkeyttää päämääriäsi. Joillekin selkeys tulee vaikeuksien kautta.

Kaloille eklipsi tarjoaa mielenkiintoisia kokemuksia, uusia ajatuksia, ehkä harrastuksia. Maailmankuvasi muuttuu ja laajenee. Samalla löydät jotain pysyvää ja arvokasta. Voit saada uusia mahdollisuuksia opiskella jotakin jännittävää tai matkustella.

Oinailla eklipsi vaikuttaa jakamiseen ja luottamukseen parisuhteessa ja läheisissä ihmissuhteissa. Jotkut rajat ja vastuut on määriteltävä uudestaan, koska elämä muuttuu ja sinä muutut. Tarvitset nyt erilaisia asioita kuin ennen tunteaksesi olosi turvalliseksi ja pystyt antamaan muille erilaisia asioita.

Härillä eklipsi muuttaa tärkeimpiä ihmissuhteita. Olemassa oleva suhde voi muuttua radikaalisti tai uusi merkittävä suhde alkaa. Joka tapauksessa ihmissuhteet muuttavat nyt sinua. Muilla ihmisillä on annettavana sinulle uusia asioita, joita et ehkä edes tiennyt haluavasi.

Kaksosten kannattaa paneutua terveyteen ja jaksamiseen. Velvollisuutesi ovat muuttumassa, ja jos et huomaa sitä, saatat altistaa itsesi sairastelulle. Jaksat ehkä tehdä vähemmän kuin ennen, ja se auttaa karsimaan vähemmän tärkeät tehtävät listalta.

Ravuilla on lempeä ja romanttinen kausi. Kannattaa nauttia rakkaista ihmisistä ja harrastuksista. Eklipsi tuo uutta iloa elämään. Lapset voivat tarjota ihania elämyksiä. Jos uusi suhde alkaa, se voi olla hyvin kestävä. Rakkaus voi kohdistua myös luovaan tekemiseen.

Leijonilla kotielämä muuttuu voimakkaasti. Suhteet lapsuudenperheen jäseniin voivat olla koetuksella. Perhe ja koti tarvitsevat nyt huomiotasi. Velvollisuudet voivat tuntua raskailta, mutta niistä on paljon iloa tulevaisuudessa.

Neitsyillä muutokset kohdistuvat arkiseen sosiaaliseen elämään. Ihmiset, joiden kanssa vietät paljon aikaa päivittäin esimerkiksi työssä tai koulussa, voivat muuttua huomattavasti. Joillakin asuinympäristö muuttuu nopeasti.

Vaaoilla muutos osuu taloussektorille. Eklipsi tuo uusia mahdollisuuksia tienata ja käyttää rahaa, mutta saturnus valitettavasti haluaa sinun pohtivan perusteellisesti mitä teet rahoillasi. Voit saada paljon rahaa, mutta joutua käyttämään sen pian johonkin tarpeelliseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti