perjantai 1. marraskuuta 2013

Skorpparieklipsi!

Hei,
seuraava eklipsi lähestyy nopeasti. Se on tarkka sunnuntaina, mutta vaikuttaa jo viikko pari ennen eklipsiä ja jopa useamman kuukauden sen jälkeen. Skorpparieklipsi sopisi vaikka leffan nimeksi... Skorppareilla kun on voimakas maine ja niin myös eklipseillä... Kartta on todella vaikuttava. Eklipsi on kontaktissa oikeastaan kaikkiin kartan planeettoihin, ja useimpiin vieläpä hyvissä merkeissä. Kartta on täynnä sinisiä viivoja ja pari punaista eivät liity suoraan eklipsiin (vaikka vaikuttavat muuten taivaalla).


Skorppareilla on tapana mennä syvemmälle pinnan alle kuin muilla merkeillä, mistä tulee usein hieman pelottava maine. Skorpionit eivät pelkää vaikeidenkaan asioiden kohtaamista. Eklipsi skorpionissa paljastaa sisäisiä voimavaroja, jotka ovat tulleet viime aikoina tarpeeseen. Kaikilla on enemmän voimaa kuin mistä he yleensä ovat tietoisia, ja mihin ihmiset yleensä turvautuvat vain kriiseissä.

Huomattavin aspekti on eklipsin yhtymä saturnukseen. Onneksi kartalla on paljon helppoja aspekteja, koska yksinään yhtymä saturnukseen tuntuisi masentavalta. Parhaimmillaan saturnus tuo kestävyyttä vaikutusalueelleen. Tämän eklipsin mukana tuomat muutokset ovat hyvin pitkävaikutteisia ja vaikuttavat monilla uraan ja velvollisuuksiin.

Eklipsi vaikuttaa erityisen voimakkaasti viikon sisällä eklipsistä syntymäpäiviään viettäviin skorpioneihin...

Onko eklipsi tuonut jo jotain muutoksia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti