perjantai 22. marraskuuta 2013

Aurinko Jousimiehessä

Aurinko siirtyi tänään jousimieheen ja vaikuttaa siellä seuraavan kuukauden. Onko muillakin jo energisempi olo? Minulla ainakin on... Pimeä vuodenaika ei ole helppo, mutta aurinko jousimiehessä tuo siihen melkein pakollista optimismia. Mikä sopii minulle jouskarina erittäin hyvin. :)

Aurinko jousimiehessä vaikuttaa aina suunnilleen samalla lailla, mutta kokonaistilanne taivaalla on eri vuosina erilainen. Mainitsin aiemmin, että tulienergiasta on tällä hetkellä pulaa, minkä aurinko jouskarissa korjaa hyvin. Lisäksi kuu vaikuttaa koko viikonlopun leijonassa. Tässä viikonlopussa on enemmän lämpöä ja ilosta energiaa kuin aikoihin. Siitä hyötyvät kaikki merkistä riippumatta. Tulienergia on aloitekykyistä ja itsenäistä, mutta se on eduksi myös ihmisten kohtaamisissa. Kuu leijonassa on aina hyvä aika juhlille, mitä viikonloppu on varmasti pikkujoulukautena täynnä. Tulienergiaa voi käyttää hyvin itsekseenkin, jos ei satu olemaan menoja. Se auttaa kaikkien uusien ideoiden ja suunnitelmien synnyttämisessä.

Jousimies on tulimerkeistä filosofisin. Se auttaa sulattamaan monenlaisia ideologioita ja ajatusmaailmoita. Monet jouskarit ovat ikuisia elämän merkityksen etsijöitä. Merkki on melko suurisuuntainen ja parhaimmillaan laajojen alueiden käsittelyssä. Pikkutarkka näpertely ei sovi jousimiehille ainakaan kovin pitkään. Muillekin kausi tarjoaa elämänfilosofisia kokemuksia ja kaipuuta johonkin itseä suurempaan. Usein siihen auttaa matkustelu, haaveilu ja lukeminen. Tai matkustamisesta haaveilu. Tai matkustamisesta lukeminen... ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti