maanantai 2. joulukuuta 2013

Joulukuun taivaanmerkit

Minulla on jo pirteämpi olo kuin pitkään aikaan tässä syksyllä. Aurinko kulkeekin jousimiehessä, ja todella piristää omassa aurinkomerkissäni. Auttaako se mitenkään muita merkkejä...?

Aurinko on hyvin säännöllinen ja täsmällinen aikatauluissaan. Se vaikuttaa vuosittain aina samoihin aikoihin samoissa merkeissä. Heitot päivämääriin tulevat meidän ajanlaskutapamme karkauspäivistä... Aurinko antaakin meille tasaisesti ja runsaasti energiaa. Sen sijaan muiden planeettojen sijainnit muokkaavat kuukausista vaihtelevia ja yllättäviä. Jos kaikki planeetat liikkuisivat auringon ja kuun tapaan tasaisesti merkistä toiseen, astrologia olisi hyvin ennalta-arvattavaa ja tylsää...

Esimerkiksi perääntyvät planeetat luovat paljon vaihtelua tavanomaisiin kuvioihin. Venus liikkuu nyt kauriissa reippaasti auringon edellä. Se alkaakin kohta perääntyä. Tarkemmin sanottuna 22. joulukuuta.Venuksen parääntyminen voi vaikeuttaa rakkaus- ja raha-asioita. Kausi kestää onneksi vain kuusi viikkoa ja toistuu vain 18 kuukauden välein. Venuksen kulkusuunta palautuu normaaliksi 1. helmikuuta 2014.

Mars sen sijaan siirtyy pian vaakaan, joulukuun 7. päivä.  Mars viettää vaa'assa harvinaisen pitkän kauden, melkein ensi vuoden heinäkuun loppuun, koska sekin perääntyy merkissä keväällä. Siitä tarkemmin sitten lähempänä. Johtavilla merkeillä on voimakkaita vaikutteita hitaiden ja nopeiden planeettojen tahoilta. Johtavia merkkejä ovat oinas, rapu, vaaka ja kauris.

Joulukuun alkuun saadaan uusikuu jousimiehessä. Se on tarkka heti huomenna, 3. päivä joulukuuta. Uusikuu jousimiehessä sopii hyvin kaikkiin kaukomaita, erilaisia filosofioita ja yleisesti opiskelua koskeviin alkuihin.

17. joulukuuta on täysikuu kaksosessa. Se antaa ensimmäisiä vinkkejä uudenkuun tavoitteiden täyttymisestä ja siitä miten niitä voisi nopeuttaa ja parantaa.

Mukavaa joulukuuta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti