maanantai 23. joulukuuta 2013

Joululoman taivaanmerkit

Haluaisin kirjoittaa leppoisan jouluennusteen, mutta tästä taitaa tulla ennemminkin varoitus.... Planeetat eivät näytä kovin suotuisilta lomailulle ja juhlille. Ensinnäkin joulupäivänä mars vastustaa uranusta. Vaikutus levittäytyy muutaman päivän säteelle siitä. Vaikutus on räjähdysherkkä. Ihmisten on vaikea olla sovussa itsensä kanssa, saati sitten muiden kanssa. Kuvio häiritsee erityisesti oinaita ja vaakoja, mutta se vaikuttaa valitettavasti myös muihin merkkeihin, kukaan ei ole täysin turvassa. Se vaikuttaa erityisesti läheisissä ihmissuhteissa, joissa on muutenkin painetta juhlapyhinä. Jouluaattona aurinko muodostaa onneksi kauniin kuvion neptunukseen. mikä pehmentää tilannetta ja tuo myös parhaita puolia esiin ihmisistä.

Ongelmat palaavat valitettavasti uudenvuodenaattona. Silloin mars muodostaa neliön plutoon. Sen vaikutus ei ole ihan yhtä räjähdysarka kuin marsin ja uranuksen opposition, mutta se voi nostaa pintaan pitkään uinuneita asioita. Ongelmat liittyvät erityisesti parisuhteen ja vanhemmuuden yhdistämiseen, kaikkien suhteeseen omiin vanhempiin sekä työn ja yksityiselämän yhteensovittamiseen. Toivottavasti ongelmien kärjistymien auttaa puhdistamaan ilmaa eikä aiheuta peruuttamatonta vahinkoa. Kaikesta voi selvitä hyvin, jos lykkää varsinaisia ratkaisuja selkeämpään ajankohtaan. Mitään ei kannata tehdä ensimmäisen impulssin perusteella.

Kuulostaapa joululoma synkältä. Onneksi välissä on myös leppoisia päiviä. Välipäivät näyttävät mukavilta. Niihin kannattaa keskittyä, jos paineet kasvavat. Ja samalla voi suunnitella jo seuraavaa vuotta, josta toivottavasti ehdin pian kirjoittamaan!

Rauhallista Joulua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti