tiistai 17. joulukuuta 2013

Täysikuu kaksosessa

Tänään on täysikuu kaksosessa ja se on samalla vuoden viimeinen täysikuu. Täysikuut ovat lähes aina energisiä ja aktiivisia. Tämä täysikuu ei ole poikkeus, päinvastoin. Kartta vaikuttaa suorastaan aggressiiviselta, vaikka itse täysikuu osuu leppoisaan kaksosen merkkiin.Kuten näette, kartta on täynnä punaisia varoitusviivoja. Kaikki punaiset viivat eivät ole yhtä haastavia, mutta yksi ulottuu suoraan täysikuusta marsiin. Energiatasot ovat pari päivää tavallista korkeammalla. Vaatii kuitenkin taitoa käyttää tätä energiaa rakentavasti eikä tuhoavasti. Onneksi ne eivät sulje toisiaan täysin pois, vaan joskus täytyy hajottaa jotakin vanhaa ennen uuden pystyttämistä.

Kaksosilla täysikuu osuu omaan merkkiin ja se näyttää oletko tyytyväinen itseesi tällä hetkellä ja myös sen, millainen rooli sinulla on joidenkin muiden elämässä. Suhtaudut ihmissuhteisiin eri tavalla kuin monet muut, mikä voi aiheuttaa väärinkäsityksiä Lapsista voi aiheutua nyt ylimääräistä stressiä. Ongelmat voivat liittyä heidän itsenäistymiseensä.

Ravuilla tämä täysikuu aktivoi alitajunnan. Voit saada sieltä valtavasti voimaa ja apua elämääsi. Kausi on sinulle fyysisesti aktiivinen ja kiireinen, mutta täysikuu näyttää miten aktivoimalla myös mielesi elämäsi helpottuu. Ongelmat näyttävät liittyvän kotiin, asumiseen ja perheeseen.

Leijonilla täysikuu valaisee ystäviä ja erilaisia tärkeitä verkostoja. Näet selkeämmin oman paikkasi erilaisten ihmisten keskellä. Näet mitä sinä tuot erityisesti joukkoon. Kommunikaatio voi kuitenkin olla ongelmallista. Sanoissa voi olla tällä hetkellä vaarallisen paljon voimaa.

Neitsyillä täysikuu osuu symbolisesti keskitaivaalle, tavoitteisiin ja velvollisuuksiin, joista työ on usein merkittävin. Se näyttää saatko tarpeeksi energiaa lepäämällä ja rentoutumalla toteuttaaksesi itseäsi täysin. Raha-asiat voivat stressata. Raha voi tulla ja mennä nyt hyvin nopeasti.

Vaaoilla tämä täysikuu innoittaa tutkimaan maailmaa. Se tuo uteliaisuutta ja liikkuvuutta. Se sopii hyvin yhteen sosiaalisen perusluonteesi kanssa. Toisaalta mars omassa merkissäsi tuo levotonta energiaa. Se sopii hyvin urheiluun ja omiin projekteihin, mutta ihmissuhteille se voi tehdä hallaa.

Skorpioneilla täysikuu liittyy ihmissuhteiden pimeään puoleen. Se kuvastaa läheisyyttä ja luottamusta. Se kertoo siitä kuinka vaikeaa ihmissuhteissa on löytää toimiva tasapaino antamisen ja saamisen välille. Täysikuu voi tuoda valoa myös raha-asioihin, esimerkiksi lainoihin ja veroihin.

Jousimiehillä täysikuu osuu seitsemänteen huoneeseen ja vaikuttaa läheisiin ihmissuhteisiin. Se auttaa näkemään millainen rooli muilla on elämässäsi. Parhaimmillaan muut täydentävät sinua ja antavat uusia ajatuksia, joita sinä rakastat. Ystävyyssuhteet sen sijaan voivat olla ongelmallisia. Ole kärsivällinen muiden kanssa.

Kauriilla on tehokas ja käytännöllinen täysikuu. Se pakottaa sinut olemaan joustava ja luova selvitäksesi arjesta. Tilanteiden mukaan suunnitelmien muuttaminen ei ole vahvuutesi, mutta nyt sitä on pakko opetella. Myös töissä sinulla on paljon energiaa, mutta tällä hetkellä työskentelet parhaiten yksin.

Vesimiehillä täysikuu tuo luovuutta ja leikkisyyttä. Se näyttää miten sinä voit pitää enemmän hauskaa. Siitä on aina hyötyä. Toisaalta organisaatioissa tai isommissa ryhmissä yksilöllisyytesi voi joutua hetkellisesti vastahankaan muiden ajatusten kanssa. Aika tai paikka on väärä. Mutta ongelmat korjaantuvat aikanaan.

Kaloilla täysikuu painottaa perhe-elämää ja ylipäänsä kotia. Se kuvastaa miten lepäilet ja lataudut ja teetkö sitä riittävästi saavuttaaksesi muut tavoitteet elämässäsi. Rentoutumistasi saattavat häiritä riidat yhteisten laskujen maksamisesta tai luottamuksen puuttuminen ihmissuhteista.

Oinailla täysikuu on sosiaalinen ja puhelias. Ajatuksesi kulkevat huippuvauhtia. Huomaat myös miten ajatustesi sisältö on muuttunut ja kehittynyt viime kuukausien aikana. Läheiset ihmissuhteet sen sijaan voivat aiheuttaa ylimääräistä stressiä. Voi olla vaikea löytää molemmille sopiva tapa olla yhdessä.

Härillä täysikuu paljastaa elämän taloudelliset realiteetit. Tarkastele tulojasi rehellisesti. Täysikuu antaa tärkeää informaatiota, jonka avulla voit muokata ansioitasi tai niiden käytämistä. Terveysongelmat tai kiire voivat vaikuttaa negatiivisesti pankkitilisi saldoon. Huolehdi siksi hyvinvoinnistasi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti