keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Tilannekatsaus

Hei,
nyt on kunnon tilannekatsauksen paikka, koska muut työt ja velvollisuudet ovat vieneet taas aikaa blogilta (elämää on astrologian ulkopuolellakin... ;) :

Ilmassa on nyt vain niukasti tuli- ja ilmaenergiaa. Tulienergia luo aloitekykyä ja hedelmällisen maaperän uusille projekteille. Sitä tuo nyt vain uranus oinaassa. Se ei riitä yksin kovin pitkälle, vaan yleinen tunnelma on melko sisäänpäinkääntynyt ja apea. Tilanne korjaantuu jo loppuviikosta, kun aurinko siirtyy jousimieheen perjantaina. Optimismi lisääntyy sen jälkeen.

Ilmaenergiaa edustaa tällä hetkellä vain kuu kaksosessa. Sekin siirtyy rapuun iltapäivällä. Ilmaenergia auttaa kommunikaatiossa ja kaikenlaisten sosiaalisten suhteiden hoidossa. Sen vähyys ei estä hyviä ihmissuhteita tai viestintää, mutta se tarkoittaa, että ne eivät ole esillä yhtä paljon kuin parhaimmillaan.

Maa- ja vesienergiaa on sen sijaan runsaasti. Molemmat auttavat parempaan sopuun oman sisäisen maailman kuin ulkoisen maailman tapahtumien kanssa. Niiden sosiaalisuus ilmenee parhaiten läheisissä, pitkäkestoisissa ihmissuhteissa. Aika ruokkii mielikuvitusta ja auttaa löytämään sisäistä merkitystä elämään. Planeetat vesimerkeissä korostavat tunteiden, niiden käsittelyn ja ymmärtämisen merkitystä. Negatiivisetkin tunteet pohjimmiltaan auttavat meitä, koska on helpompi tietää mitä todella tarvitsemme ja haluamme, kun tiedämme varmasti mitä emme halua. Maamerkeissä planeetat tuovat elämään lisää käytännöllisyyttä ja auttavat huolehtimaan päivittäisistä velvollisuuksista.

Hyvä uutinen on se, että uranuksen ja pluton neliö vetelee tältä erää viimeisiään. Se on alkanut vaikuttaa jo aiemmin ja toistuu vielä pari kertaa, mutta tilanne rauhoittuu nyt hetkeksi. Tämä neliö vaikuttaa erityisen voimakkaasti oinaisiin ja kauriisiin, sekä muihin johtaviin merkkeihin rapuun ja vaakaan.

Huomenna ja ylihuomenna kuu kulkee ravussa ja auttaa nauttimaan kotielämästä ja perheenjäsenistä. Silloin kannattaa syödä hyvin ja kerätä energiaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti