tiistai 11. marraskuuta 2014

Pari päivää vastatuuleen....

Hei,
joskus ei vaan jaksa tai huvita... Itselleni viime päivät ovat olleet sellaisia. Oma energiani on tosi vähissä ennen auringonpaluuta parin viikon päästä. Pimeä ei tietenkään auta yhtään.

Mutta taivaalla on myös kaikenlaista yleisesti vaikuttavaa. Tänään kaikki ovat enemmän tai vähemmän kärsineet marsin ja pluton kohtaamisesta. Se kombinaatio on aina räjähdysherkkä.... Itselläni on mennyt hermot useamman kerran viime päivien aikana. Onneksi ei mitään korjaamatonta tuhoa. Toisaalta pluto ja mars vapauttavat yhdessä hautautunutta energiaa, jota voi opetella käyttämään myös omaksi hyödyksi. Siinä on tosin hieman vielä opettelemista, ainakin minulla. Toinen energia on hyvin itsenäistä ja toinen vaatii ottamaan muutkin huomioon.

Torstaina on kaksi tiukkaa aspektia. Venus kohtaa saturnuksen ja mars neliöi uranusta. Ensimmäinen aspekti selkeyttää ihmissuhteita. Se näyttää myös, jos jokin suhde ei ole enää elinkelpoinen. Joskus se tuo liikaakin realismia ihmissuhteisiin. Toisaalta ne jatkuvat sitten käytännöllisemmällä tasolla. Jälkimmäinen aspekti lisää vapaudenkaipuuta ja kapinahenkeä. Kaikki kaipaavat lisää omaa tilaa, mutta sitä saa vain luopumalla jostain muusta.

Perjantaina on vielä auringon ja jupiterin neliö. Se ei ole neliöksi vaikea, mutta se varoittaa suuruudenhulluudesta. Usein kannattaa tähdätä korkealle, mutta perjantaina liian vaativat suunnitelmat kostautuvat. Mittasuhteet hämärtyvät helposti.

Viikko näyttää hankalalta, mutta vaikeat aspektit eivät kestä kauan. Ja ne ohjaavat meitä pois joistakin asioista, joita emme tarvitse enää. Viikonloppu näyttää onneksi oikein leppoisalta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti