maanantai 17. marraskuuta 2014

Kohti jousimiehen aikaa....

Heips,
taas uusi viikko. Tämäkin viikko on sekoitus haastavampia ja helpompia päiviä, kuten usein tapahtuu.

Huomenna aurinko kohtaa saturnuksen ja päivä voi olla masentava tai kannustava, riippuen miten siihen suhtautuu. Saturnus osoittaa usein asioita, jotka vaativat paljon työtä, ja siksi sen transiitit tuntuvat usein raskailta. Toisaalta se näyttää myös tavoitteita ja auttaa löytämään tyydytystä työstä. Luultavasti päivä onkin sekoitus sen vaativia ja toisaalta myös palkitsevia puolia.

Torstaina venus tekee neliön neptunukseen. Päivä on täynnä illuusioita. Se tarkoittaa myös sitä, että on vaikea tietää mitä todella haluaa. Se ei sovi tärkeiden päätösten tekoon. Sen sijaan fantasioista voi nauttia tietoisesti vaikka leffojen tai kirjojen muodossa. Mielikuvitus voi toimia harvinaisen vilkkaasti.... :)

Lauantaina aurinko siirtyy skorpionista jousimieheen ja saman tien on uusikuu jousimiehessä. Elämänlaatu muuttuu nopeasti. Skorpioni on kiinteä vesimerkki ja jousimies muuttuva tulimerkki. Skorpioni kaipaa pysyvyyttä ja järjestystä. Jousimies valitsee aina vaihtelun ja uudet kokemukset. Suurimman osan viikosta ikäänkuin järjestelemme tunnekokemuksiamme, mutta loppuviikosta alkavat uudet tuulet puhaltaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti