sunnuntai 30. marraskuuta 2014

*Joulukuun taivaanmerkit*

Heips!
On tullut aika katsoa joulukuussa vaikuttavia tärkeimpiä transiitteja... Aurinko on suurimman osan kuusta uteliaassa jousimiehessä. Nyt on aika tutkimusmatkailla. Elämässä on aina paljon vaihtoehtoja, joita emme ehdi huomata, mutta nyt on sopiva aika tutkia miten paljon niitä onkaan.... Jokaikiseen asiaan mahtuu monta erilaista vaihtoehtoa ja mahdollisuutta. Niiden tutkiminen on myös hauskaa!

6.12. on täysikuu kaksosessa. Se summaa sitä edeltäneiden parin viikon tapahtumia. Oletko tyytyväinen pieniin muutoksiin, joita olet tehnyt elämässäsi viime aikoina? Lisäksi se heijastaa myös puoli vuotta sitten aloittamiasi asioita. Saat tärkeää palautetta elämästäsi. Suurin osa luultavasti sujuu toivomallasi tavalla. Osa asioista ei ehkä lähtenyt alun perinkään oikeaan suuntaan tai olet muuttanut mieltäsi alun jälkeen. Onneksi muutoksia ja hienosäätöä voi tehdä milloin tahansa.

Uranus ja pluto kohtaavat taas 15.12. epämukavissa väleissä. Muutokset ja mullistukset esimerkiksi töissä kuuluvat kuvaan, valitettavasti. Esimerkiksi työpaikan hierarkia saattaa muuttua nopeasti. Muutokset tapahtuvat suuressa mittakaavassa, mutta vaikuttavat luonnollisesti yksilötasolla. Voimakkaimmin sen tuntevat johtavat merkit (kauris, oinas, rapu ja vaaka). Muihin merkkeihin se ei vaikuta yhtä henkilökohtaisesti vaan sekundaaristen elämänalueiden kautta. Tämä on osa hidasta useamman vuoden muutoskautta, joka päättyy onneksi ensi vuonna.

Aurinko siirtyy kauriiseen 22.12. ja heti perään on uusikuu kauriissa. Siinä missä jousimies haluaa kokea ja nähdä mahdollisimman paljon erilaisia asioita, kauris tuntee tarvetta keskittyä yhteen asiaan ja tehdä se mahdollisimman hyvin. Sama pätee kaikkiin merkkeihin kauriskausien aikana. Jokaisella on elämässä jokin bravuuri. Nyt on aika hioa omia erikoisuuksia.... Merkki liittyy yleensä työhön, mutta on sen vastapainoksi myös perhekeskeinen.

Tässä siis kokonainen kuukausi ikään kuin pähkinänkuoressa. Joulukuussa on tietenkin myös paljon muita lyhytvaikutteisia transiitteja, mutta niistä enemmän erikseen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti