keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Täysikuu kaksosessa

Täysikuu kaksosessa korostaa ideoita ja ihmisiä. Normaalisti se on kevyt ja helppo täysikuu, mutta tällä kertaa taivas on täynnä haastavia kontakteja kuuhun ja aurinkoon.


Aurinko on yhtymässä saturnukseen ja merkuriukseen ja kuu on oppositiossa näihin kaikkiin. Lisäksi kaikki ovat neliössä neptunukseen. Ehkä neptunus onkin pahimmassa ahdingossa. Se symboloi alitajuntaa, unia ja mielenrauhaa. Arkiset kiireet voivat viedä kyvyn rauhoittua ja pysähtyä. Nyt aktivoituvat merkit liittyvät kommunikaatioon ja tiedon prosessointiin. Siinä voi olla nyt virheitä ja väärinkäsityksiä. Tällaisena viikkona ei kannata ottaa mitään itsestäänselvyytenä, vaan tarkistaa tiedot myöhemmin.... Myös tunteet ovat tietoa, ja helposti väärinymmärrettyjä tällä hetkellä.

Täydenkuun ja siihen liittyvien aspektien vaikutus on voimakkaimmillaan tänään ja huomenna. Osa paineista hellittää selvästi jo viikonloppuun mennessä, mutta niitä riittää vielä maanantaillekin, eli tässä tarvitaan aika paljon kärsivällisyyttä. Mukana on sentään marsin kolmio kuulle, mikä tuo mukavasti energiaa ja auttaa purkamaan paineita. :)

~ L

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti