maanantai 23. marraskuuta 2015

Viikko kerrallaan

Tämä viikko kannattaa vastaanottaa ajatuksella viikko kerrallaan, päivä kerrallaan. Tarvittaessa vaikka tunti tai minuutti kerrallaan... Viikolle on nimittäin kerääntynyt aikamoinen kuorma astrologista painetta, erityisesti muuttuville merkeille (kaksonen, neitsyt, jouskari, kalat).

Maanantaina ja tiistaina monilla voi olla ristiriitainen olo ihmissuhteiden suhteen, kun venus ja uranus ovat vastakkain. Toinen kaipaa harmoniaa ja läheisyyttä, toinen vapautta ja uudistuksia. Kumpi voittaa....?

Viikolla on jokavuotinen täysikuu kaksosessa ja lisäksi paljon harvinaisempi saturnuksen ja neptunuksen neliö, molemmat torstaina. Täysikuun aurinko on yhtymässä saturnukseen ja neptunus on neliössä sekä aurinkoon että kuuhun. Siitä seuraa ristiriita velvollisuuksien ja toisaalta henkisten tarpeiden välillä. Turvallisinta on kyseenalaistaa hetkeksi molemmat. Osa velvollisuuksistamme on aina keksittyjä, samoin muista tarpeista... Lapset pitää tietenkin ruokkia, mutta muuten kannattaa työssä ja kotona laittaa asioita tiukkaan tärkeysjärjestykseen, jossa huipulla on vain kourallinen tärkeitä asioita. Samaa muurahaispesää sohii myös merkurius keskiviikkona, juuri ennen täysikuuta.

Teema jatkuu myös sunnuntaina, kun aurinko tekee neliön neptunukseen ja vielä seuraavan viikon maanantaina, kun aurinko tekee yhtymää saturnukseen. 

Tsemppiä, tällaisia viikkoja ei onneksi ole kovin usein!

3 kommenttia:

  1. Mitäköhän tällainen kuvio voisi enteillä konflikteissa ja hyökkäyksissä? Minkä uhka täällä Brysselissä on tosi suuri..

    VastaaPoista
  2. Itse asiassa onnettomuuskartoilla on useammin kolmioita ja yhtymiä kuin neliöitä. Neliöt nimittäin rajoittavat energian liikkumista. Kuten esimerkiksi turvatoimet rajoittavat tällä hetkellä monia eurooppalaisia. Sikäli neliöllinen kartta on joskus turvallisempi kuin paljon onnekkaita kolmioita sisältävä. Ristiriitaista, mutta näin opettajani Sue Tompkins aikanaan kertoi.

    VastaaPoista