sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Kohti pimeyttä.... Ja valo pimeyden keskellä!

Nyt alkaa vuoden pimein kuukausi.... Vielä kuukauden ajan tulee pimeämpää joka päivä ja sitten päivät taas pitenevät. Ja toivottavasti valaistuvat! :)

Astrologisesti tähän pimeimpään kauteen liittyy aurinko jousimiehessä. Jousimies symboloi toivoa ja optimismia. Niitä tarvitaan oli sitten kyse tilapäisestä väsymyksestä tai elämän kaikkien aikojen pohjakosketuksesta. Useimmilla jousimiehillä on kokemusta molemmista. Optimismi ei ole synnynnäistä vaan jousimiehet joutuvat usein oppimaan sitä kantapään kautta.

Joskus jouskareiden toiveikkuus vaikuttaa muista merkeistä järjettömältä. Mutta sitä se ei koskaan ole. Aina on toivoa. Asiat järjestyvät aina pidemmän päälle. Ongelmien jälkeen löytyy aina parempi ratkaisu: mieluisampi työpaikka, onnellisempi ihmissuhde.... Elämä menee aina eteenpäin, halusimme tai emme. Kyse on oikeastaan mittakaavasta, asiat eivät ehkä järjesty tänään tai ensi viikolla, mutta varmasti ennen pitkää. Kun on oikein pimeää, pienetkin valot näkyvät selvästi!

~ L

1 kommentti:

  1. Näin se on. Juuri ihmettelin miten paljon voi pimeällä pihamaalla valaista yksikin pieni kynttilälyhty. Toivottavasti me ihmisetkin voitaisiin olla valopilkkuja näinä pimeinä aikoina...

    VastaaPoista