sunnuntai 1. marraskuuta 2015

* Marraskuun taivaanmerkit *

Marraskuu alkaa jännittävissä merkeissä. 3. päivä mars ja venus kohtaavat neitsyessä, mutta samalla myös jupiterin oppositio khironiin tarkentuu. Marraskuun ensimmäisistä päivistä voi tulla todella romanttisia, tai herkkiä ja haavoittuvaisia.... Kuvio on rakentunut koko lokakuun loppupuoliskon. Ensin mars ja venus opposoivat khironia ja nyt on jupiterin vuoro. Ei ihme, jos tunteet ovat vereslihalla tai vuoristoradalla näinä päivinä. Khiron ei edes näy kaikilla kartoilla, koska se ei ole virallinen planeetta, mutta suurin osa meistä varmasti tuntee sen vaikutuksen. Se kasvattaa meitä haavoittuvaisuuden tunteiden kautta. Kukaan ei ole täydellinen, ja elämä muuttuu helpommaksi, kun ei odota sitä itseltä tai muilta.

Marraskuun toinen ja kolmas viikko ovat suhteellisen rauhallisia, siis vapaita isommista transiiteista, tai draamasta. Kuun lopussa taas on pari merkittävää päivää. 26. päivä saturnus neliöi neptunusta ja viimeinen päivä se yhdistää voimansa auringon kanssa. Saturnus liittyy aina työhön tai muihin velvollisuuksiin. Neliö neptunukseen hämärtää velvollisuuksien tai jaksamisen rajoja. Silloin ei kannata ottaa uusia töitä, koska ylirasitus ajaa tavallista helpommin sairastelemaan. Yhtymä aurinkoon voi tuottaa tehokasta tai lannistavaa energiaa, se riippuu ihan omasta suhteesta tämän hetkiseen työhön. Silloin kannattaa karsia jotakin turhaa, jotta aikaa jää kaikkein olennaisimpaan työssä ja kotona.

Vaikka kuulostaa siltä, että marraskuu uidaan aika syvissä vesissä, se ei onneksi ole koko totuus. Mukaan mahtuu paljon normaaleja ja rentojakin päiviä. Ajattelin vain varoittaa painavammista vaikutteista....

Mukavaa marraskuuta!
~ Liisa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti