keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Neptunuksen matkassa....

Heips,
muuttuville merkeille on kertynyt viime aikoina paljon painetta. Saturnus palasi jousimieheen. Neptunus ja khiron seikkailevat kaloissa. Jupiter on neitsyessä. Se ei kuulosta niin vakavalta, mutta myönteisetkin muutokset voivat luoda paljon paineita elämään. Jousimiehen, kalojen ja neitsyen lisäksi muuttuviin merkkeihin lukeutuu myös kaksonen. Nämä merkit muodostavat toisiinsa neliöitä ja oppositioita, samoin niissä vierailevat planeetat, siksi kirjoitan niistä usein yhtä aikaa. Kun vaikka saturnus liikkuu jousimiehessä, se tekee yhtymän kaikkiin planeettoihin jousimiehessä, opposition kaksos-planeettoihin ja neliön neitsyeen sekä kaloihin. Muihin merkkeihin se ei vaikuta yhtä suoraan.

Planeetat tuovat paljon energiaa vaikutusalueelleen, myös mahdollisuuden positiivisiin muutoksiin, eli niissä ei ole mitään pelättävää. Todennäköisesti kalat ja jouskarit ja muut myös kaipaavat muutosta monelle elämän alueelle. Nyt sitä on tulossa monella tavalla yhtä aikaa.....

Kaloihin vaikuttaa erityisesti neptunus, koska se on sekä kalojen luonnollinen hallitsija tai suojelija, ja se liikkuu kaloissa tällä hetkellä. Tänään keskiviikkona neptunus lopettaa uinumisen ja lähtee taas etenemään. Etäiset planeetat perääntyvät vuosittain monta kuukautta, joiden aikana niiden energia ei ole niin tehokasta. Nyt neptunus kulkee eteenpäin kesäkuuhun 2016 saakka. Se piristää kalojen elämää, kuten myös muiden muuttuvien merkkien.

Mitä enemmän kartallasi on muuttuvaa energiaa, eli planeettoja tai kulmia (AC, MC), sitä enemmän tämän hetken kuviot muuttavat elämääsi. Erityisesti jos nousumerkki, kuu tai aurinko ovat jossakin muuttuvassa merkissä.

Mitä sitten muille merkeille kuuluu? Samat planeetat vaikuttavat toissijaisilla elämänalueilla, esimerkiksi opiskeluun tai harrastuksiin. Ne tuovat kyllä muutoksia, mutta paljon pienemmässä mittakaavassa eivätkä ne vaikuta yhtä suoraan kuin muuttuviin merkkeihin.

1 kommentti:

  1. Tämä pitää paikkansa, olen aurinkokala ja parhaillaan muuttopuuhissa. Muutosta on siis tulossa elämään.

    VastaaPoista