tiistai 1. joulukuuta 2015

*Joulukuun taivaanmerkit*

Joulukuu on rauhallisempi ja mutkattomampi kuin marraskuu. Planeetat ovat hajaantuneet useaan lähimerkkiin. Aurinko on ensimmäiset kolme viikkoa uteliaassa jousimiehessä. Merkurius kiiruhtaa jo tehokkaaseen kauriiseen. Venus on suurimman osan joulukuuta skorpionissa ja mars vielä vaa'assa. Ilmassa on mahdollisuuksia moneen eri suuntaan, kaikille eri elementeille, ilman minkään totaalista dominointia.

Kuun alkupuolella osuu pari päivää, jolloin kannattaa olla varuillaan. 6.12. ja 11.12. mars hämmentää ensin neliöllä plutoon ja sitten oppositiolla uranukseen. Molemmat ovat lyhytkäisiä transiitteja verrattuna viime kuun saturnuksen kuvioihin, mutta ne eivät ole ihanteellisia esimerkiksi yhteistyöhön.

Uusikuu jousimiehessä 11.12. tuo uusia alkuja erityisesti jousimiehille, mutta kaikille muillekin merkeille. Jousimiehet kaipaavat paljon vaihtelua ja valinnanvaraa, ja tämä uusikuu tuo niitä. Yhtä aikaa on potentiaalisen kaunis kolmio venuksen ja neptunuksen välillä.

Aurinko siirtyy kauriiseen 22.12. Se on samalla talvipäivänseisaus, jonka jälkeen päivät alkavat pikkuhiljaa pitenemään. Kauriissa auringon energia muuttuu paljon käytännöllisemmäksi idealistisen jouskarin jälkeen. On mahdollista saavuttaa paljon muutamassa viikossa.

Täysikuu on joulupäivänä 25.12. Jouluaattona on mukava sekstiili venuksen ja jupiterin välillä ja joulupäivänä myös merkuriuksen ja jupiterin kolmio. Luulen että tänä vuonna kaikki tykkäävät lahjoistaan! :)

~ L

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti