perjantai 4. joulukuuta 2015

Venus skorpioniin

Ensi yönä venus siirtyy skorpioniin. Venus hallitsee elämäniloa ja kauneudentajua. Se tuo mukanaan ihania kokemuksia ja uusia mahdollisuuksia aina uudelle alueelle. Vuorotellen kaikille merkeille. Saturnus vaikutti vielä syyskuussa skorppareihin ja siksi uskon, että tämä venuksen vierailu on erityisen tärkeä. Skorppareilla on ollut paljon vakavia asioita mietittävänä, mutta nyt venus tuo onneksi kevyempää ja iloisempaa virtausta. :)

Venus skorpionissa auttaa näkemään kauneutta pinnan alla, asioissa joissa kaikki eivät sitä näe. Kauneus on syvissä tunteissa, luottamuksessa ja uskollisuudessa. Siksi venus skorpionissa ei ole vain seksuaalista vetovoimaa, vaan paljon paljon enemmän....

Venus liittyy aina myös ihmissuhteisiin ja tuo nyt mahdollisuuden syventää niitä. Vaikutus liittyy kumppaniin, mutta myös muihin tärkeisiin ihmisiin, kuten läheisiin ystäviin tai sukulaisiin. Ja ihan materiaalisella tasolla venus liittyy rahaan ja tällä kertaa osuvasti veronpalautuksiin... No, ainakin noin päivän tarkkuudella. ;) Rahaa voi tulla myös muista yhteisistä lähteistä, kun venus osuu skorppariin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti