torstai 10. joulukuuta 2015

Uusikuu jousimiehessä - uudet horisontit

Jousimies on utelias merkki, ikuinen opiskelija, joka innostuu aina uusista asioista. Uusikuu jousimiehessä tuo kaikille mahdollisuuden oppia jotakin hauskaa ja mielenkiintoista, ehkä myös hyödyllistä. :) Uusia ideoita ja mahdollisuuksia näyttää olevan joka puolella!


Uusikuu on tarkka perjantaina, mutta se tuntuu selvästi myös päivän pari etu- ja jälkikäteen. Ilma on muutenkin sakeana transiitteja. Mars ja uranus ovat vastakkain ja venus muodostaa kolmion neptunukseen. Yleensä oppositiot ovat vaikeita, mutta tällä kertaa uusikuu ikään kuin aukaisee marsin ja uranuksen opposition, eli sillä on täydet mahdollisuudet avautua pehmeästi. Joskus asiat vain loksahtavat paikoilleen ja tämä uusikuu näyttää juuri siltä! Se näyttää, että kaikkiin ongelmiin löytyy ratkaisu kärsivällisyydella ja avarakatseisuudella.

Ainoa "vaikea" aspekti on uudenkuun neliö jupiteriin. Sekin on suhteellista... Kuvio johtaa helposti ylilyönteihin: ylensyöntiin, shoppailuun, omien voimien yliarvioimiseen, eli malttia tarvitaan jonkin verran. Erityisesti viikonlopun pikkujouluissa kannattaa varoa ylettömyyksiä, vaikka ne voivat olla joskus hauskojakin. ;)

Jousimiehille uusikuu tuo tietenkin voimalatauksen koko tulevaa vuotta varten. Toinen voimakas päivä on tietenkin oma auringonpaluu, joka joillakin jouskareilla on jo ollut ja joillakin vielä tulossa. )

1 kommentti:

  1. Eikö tuo pluton neliö uranukseen ole todella vaikea aspekti, joka on vaivannut naailmaa jo pitkään, ja tulee vaivaamaan? Nimenomaan maailmanlaajuisesti. Pluton väkivaltaiset, brutaalit, maailmanvaltaa tavallaan ovelasti tavoittelevat voimat vastaan moderni maailma tasa-arvoisuus- ja edistysaatteineen. Mitä mieltä olet?

    VastaaPoista