tiistai 8. maaliskuuta 2016

Eklipsi kaloissa 2016

Vuoden ensimmäinen eklipsi on pian täällä! Eklipseistä on tullut vuosien mittaan suosikkejani, koska ne liittyvät nopeisiin tapahtumiin ja usein yllättävät positiivisesti. Joskus ne ovat tottakai liittyneet myös ikäviin tapahtumiin, kuten esimerkiksi eroon. Mutta silloinkin ne ovat tarjonneet ulospääsyn tukalasta tilanteesta, uuden alun.

Joskus tulee sellainen olo, että eklipsien aikaan kaikki on mahdollista. Tavallaan onkin, mutta yleensä yllättävätkin tapahtumat liittyvät asioihin, joita olet työstänyt jo pitkään. Eklipsit avaavat ovia ja tarjoavat uusia mahdollisuuksia.

Eklipsit, kuten muutkin transiitit, vaikuttavat ihmisiin eri tavoilla kartoista riippuen.Tämä eklipsi kaloissa on todella ystävällinen vesimerkeille, ravulle, skorpparille ja kaloille. Maamerkeillekin on tulossa helppoja ja mukavia muutoksia, mutta tuskin kovin dramaaattisia. Eklipsi on haastava tai todella kehittävä muuttuville merkeille, eli kaksoselle, neitsyelle, jouskarille ja kaloille. Kalat saavat siitä "kotimerkkinä" suurimman hyödyn ja mahdollisesti myös suurimmat haasteet tai muutokset.


Kalat kattaa merkkinä kaikki aikaisemmat merkit, joten se myös auttaa kaikkia merkkejä. Mutta tapahtumia ei voi nyt pakottaa. Oikeat asiat tapahtuvat meditoimalla ja haaveilemalla. Astumalla oikeaan mielentilaan. Kuuntelemalla oikeasti itseä ja jättämällä muiden mielipiteet omaan arvoonsa. Eklipsi tuo vastauksia ja vaihtoehtoja, mutta nyt täytyy rauhoittua säännöllisesti, jotta ne huomaisi.

Saturnus ja jupiter luovat painetta eklipsiin. Jupiter vaatii järjestystä ja logiikkaa. Ne ovat usein vastakkaisia kalojen merkin intuition kanssa, ja vaativat siksi nyt venymistä tai kompromisseja. Saturnus edustaa vastuuta, joka voi tuntua nyt rajoittavan mielenrauhan etsimistä. Lopulta sekin kuitenkin hyötyy ajoittaisesta omistautumisesta omalle sisäiselle hyvinvoinnille.

Upeaa eklipsiä kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti