tiistai 1. maaliskuuta 2016

*Maaliskuun taivaanmerkit*

Tammikuu oli takkuinen, helmikuu enimmäkseen helppo. Maaliskuusta näyttää tulevan mielenkiintoinen. Eklipsit takaavat sen. Tällä hetkellä eklipsit vaikuttavat erityisen voimakkaasti muuttuviin merkkeihin eli kaloihin, neitsyisiin, jousimiehiin ja kaksosiin. Vaikutus johtaviin merkkeihin eli oinaisiin, vaakoihin, rapuun ja kauriiseen on myös melko vahva.

Ensimmäinen eklipsi tulee 9.3. Se on uusikuu eli auringonpimennys. Koska se tapahtuu yöllä, mitään ei näy, mutta vaikutukset ovat silti todellisia. Pimennys kaloissa auttaa pääsemään sisälle omaan alitajuntaan ja tunne-elämään. Se on kuitenkin oppositiossa jupiteriin ja hankalassa kulmassa myös saturnukseen, eli joitakin kompromisseja vaaditaan parhaan tuloksen saamiseksi.

Toinen eklipsi on 23.3. Se on vaa'assa ja kuunpimennys. Se avaa mahdollisuuksia parisuhteessa ja muissa ihmissuhteissa. Samalla loppuu vaaka/oinas-eklipsien sarja, eli monet paineet helpottavat johtavilta merkeiltä.

Maaliskuu on muutakin kuin eklipsejä. Kuun keskivaiheilla jupiter on aktiivinen. Ensin se tekee kolmion plutoon, sitten neliön saturnukseen. Universumi antaa ja ottaa. Tasapainon säilymiseksi on tärkeää tehdä säännöllisesti tilaa uusille paremmille asioille....

Mukavaa ja mielenkiintoista maaliskuuta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti