maanantai 14. maaliskuuta 2016

Väliaikatietoja....

Täällä jännitys alkaa olla huipussaan.... Vauvan laskettu aika on nimittäin nyt perjantaina ja joka päivä tulee kuulosteltua merkkejä siitä, jos h-hetki lähestyisi.... Jännäksi menee myös vauvan aurinkomerkin suhteen. Aurinko on toistaiseksi kaloissa, mutta siirtyy jo sunnuntaiaamuna oinaaseen. Molemmat merkit ovat toki tervetulleita! :)

Tämän viikon tärkein transiitti onkin  jupiterin ja pluton kolmio. Sitä voi käyttää oikeastaan mihin tahansa. Yhdessä planeetat edistävät kaikkea kasvua ja kehitystä. Molemmat ovat nyt maamerkeissä, jupiter neitsyessä ja pluto kauriissa, joten kasvu materiaalisella ja näkyvällä tasolla on todennäköistä. Terveyden ja ajankäytön parantaminen on helppoa. Toisaalta myös vaativat,vastuulliset ja kunnianhimoiset suoritukset saavat tukea universumilta. Jupiter ja pluto pysyvät kontaktissa koko tämän viikon ja pitkälle ensi viikkoakin, joten ne auttavat meitä vielä pitkään.

Ensi viikolla on taas eklipsi, joka voi tuoda jännittäviä uutisia... Ja huhtikuun loppupuolella perääntyvät mars ja merkurius. Varoitan niistä siksi, että kiireelliset tai tärkeät asiat kannattaa hoitaa mahdollisimman pitkälle nyt maaliskuun lopussa tai huhtikuun alussa. Huhtikuun loppu näyttää vähäenergiseltä. Onneksi lisääntyvä auringonvalo sentään auttaa jaksamaan!