sunnuntai 18. kesäkuuta 2017

Uudenkuun viikko alkaa

Tällä alkavalla viikolla ravun merkkiin kerääntyy hurja määrä energiaa! Keskiviikkona aurinko ja merkurius siirtyvät molemmat rapuun ja juhannuslauantaina on uusikuu ravussa. Ravut saavat yllin kyllin energiaa koko tulevaksi vuodeksi. Muillakin merkeillä on tilaisuus ladata akkuja. Rapuenergia voi vaikuttaa rauhalliselta, mutta se on voimakasta. Se auttaa nauttimaan kodista ja läheisistä ihmisistä ja ylipäänsä rentoutumaan ja palautumaan.

Mutta tällä viikolla ilmassa on paljon muutakin. Tiistaina venus muodostaa herkän sekstiilin neptunukseen ja samalla merkurius tekee sekstiilin uranukseen. Ilmassa on sekoitus älyä ja tunteita. Molemmista sekstiileistä on paljon iloa jo maanantaina.

Viikonloppu on vilkas uudenkuun täydennykseksi. Lauantaina venus on kolmiossa plutoon, mikä tuo sekä intohimoisia että taiteellisia tuulia... Ja sunnuntaina mars tekee neliön jupiteriin, mikä tuntuu epätasapainoisena energiana. Kaikkea ei vain ehdi tai jaksa tehdä kerralla, mutta onneksi pian tulee uusia mahdollisuuksia....

~ L

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti