torstai 8. kesäkuuta 2017

Täysikuu jousimiehessä 2017

Muillakin jousimiehillä alkaa varmaan olla kiintiö täynnä saturnuksen transiittia jouskarissa. Samoin kaksosilla niiden vastamerkissä. Itse olen ainkain jouskarina välillä kurkkuani myöten täynnä saturnusta. Se kai kuuluu osana prosessiin. Toki se on tuonut myös hyviä muutoksia, mutta vie se voimat.

Tämä täysikuu korostaa nykyistä saturnus-transiittia. Se vaikuttaa voimakkaasti koko Suomen karttaan, koska kotimaallamme on aurinko jousimiehessä. Olette varmaan huomanneet paljon muutoksia parin viime vuoden aikana....


Täysikuu osuu lähelle saturnusta eli valaisee parin viime vuoden muutoksia niin henkilökohtaisella kuin yhteiskunnallisella tasollakin. Mihin on tultu ja miten tähän on tultu? Onneksi ilmapiiri muuttuu jo ensi vuonna, kun saturnus liikkuu jousimiehen sijaan kauriissa.

Tämä on muuten todella aktiivinen täysikuu, koska sillä on kontakteja useimpiin kartan planeettoihin. Monet asiat muuttuvat ja elävät yhtä aikaa! Hopeareunuksena löytyy lempeä sekstiili jupiteriin ja kolmio uranukseen. Toisaalta neliö neptunukseen hämmentää edelleen faktoja ja tunteita.

~ L

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti