perjantai 30. kesäkuuta 2017

*Heinäkuun taivaanmerkit*

Toivottavasti mahdollisimman moni teistä on jo lomalla nautiskelemassa tästä kesästä! Tähdet eivät kuitenkaan lomaile, vaan liikkuvat jatkuvasti uusiin kuvioihin kesälläkin.... :)

Alkukuun mars ja aurinko liikkuvat edelleen ravussa kotoisissa tunnelmissa. Menneisyys voi näyttää houkuttelevammalta kuin tulevaisuus. Vaikka muistoissa on mukava vierailla, pidemmän päälle kaipaamme myös vaihtelua. Sitä tulee erityisesti 20.-22. päivän jälkeen, kun ensin mars ja sitten aurinko etenevät leijonaan. Eli alkukuu lepäillään ja lataillaan, sopivan ajan jälkeen alamme kaivata elämään säpinää ja vaihtelua.

Täysikuu kaurissa tulee 9.7. muistuttamaan joistakin tavoitteista lomailun keskellä. Työ vaatii aina vastapainokseen lomaa, samoin lomallakin on velvollisuuksia joita ei voi täysin unohtaa. Lapset täytyy ainakin ruokkia... Ja puhtaat vaatteet ovat mukavampia kuin likaiset... :) Joillakin työasiat voivat tunkeutua kutsumatta mieleen.

Uusikuu osuu 23.7. aivan leijonan merkin alkuun. Leijona edustaa kartalla asioita, joista nautimme ja olemme erityisen ylpeitä. Uusikuu antaa mahtavan alun mille tahansa työhön tai harrastukseen liittyvälle intohimolle. Leijona liittyy myös lapsiin, joiden kanssa voi olla erityisen hauskaa. <3

Nautitaan kesästä!

~ L

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti