perjantai 23. kesäkuuta 2017

Uusikuu ravussa 2017

Aurinko on ollut ravussa vasta pari päivää ja nyt tulee jo uusikuu ravussa! Se on tarkka huomenna lauantaina ilmeisesti juhannuksen kunniaksi tänä vuonna. :) Auringon ja kuun lisäksi lähiplaneetat merkurius ja mars ovat myös ravussa, eli ilma on täynnä rapu-energiaa. Siksi tämä on merkittävää aikaa kaikille ravuille, mutta kaikki muutkin merkit voivat nauttia siitä kodin ja perheenjäsenten muodossa.


Tässä sukelletaan syvälle vesi-energiaan. Tunteet ja tunnelmat ovat tärkeämpiä kuin faktat. Tunteet ratkaisevat loppupeleissä, ei se onko jokin järkevää vai ei. Me kaikki kaipaamme turvallisuutta jossain muodossa. Uusikuu eli aurinko ja kuu yhdessä ovat vastakkain saturnuksen kanssa. Jokin parin viikon takainen konflikti voi ratketa pian. Monilla on ollut vaikeaa tai tunnemme jonkun, joka kamppailee ongelmiensa kanssa. Tämä uusikuu tarjoaa uusia ratkaisuja ja näkökulmia. Sanotaan, että jokaiseen ongelmaan syntyy ratkaisu yhtä aikaa ongelman kanssa, ja tarvitsemme vain itsellemme aikaa, jotta ratkaisu ilmaantuu. Nyt ratkaisut näyttävät löytyvän perheen luota ja myös menneisyydestä!

~ L

2 kommenttia:

  1. Osu ja uppos :-) talven ollut fyysistä ongelmaa jota nyt viimein hoidan ja johon saan apuja perheeltäni :-) juuri eilen ja tänään ollut keskustelussa tämä apuja vaativa ratkaisu...

    VastaaPoista
  2. Katsotaas. Uusikuu noususolmulla, tjaa. Sinne se menee mistä tuli ja selviää niinkun pitääkin?

    VastaaPoista