sunnuntai 27. lokakuuta 2019

Marraskuun Taivaanmerkit -kuukausihoroskooppi

Marraskuu on astrologisesti yksi vuoden 2019 parhaimmista kuukausista! Lokakuu oli jotenkin kulmikas, kuten sen horoskooppikin. Se heitteli sinne ja tänne... Mutta pian alkaa marraskuu, jossa elämän palaset loksahtelevat monella tapaa paikoilleen.

Marraskuu astrologisesti

Marraskuu on jatkuvaa kamppailua valosta. Se näkyy myös marraskuun hallitsevissa astrologisissa merkeissä. Skorpioni ei pelkää tutkia elämää pintaa syvemmältä. Jousimies yrittää myös aina osoittaa, että elämä jatkuu haasteista huolimatta, ja se jopa paranee jatkuvasti. Harva meistä haluaisi palata elämään sellaisena kuin se oli viisi tai kymmenen vuotta sitten, vaikka siinä olisi ollut paljon ihanaa.

Merkurius myös perääntyy marraskuun kolme ensimmäistä viikkoa. Se pakottaa kääntämään katseen sisimpään. Merkuriuksen perääntyminen tavallaan hidastaa aikaa. Osa elämästä jatkuu samanlaisena kuin ennenkin, mutta osa elää uudelleen joitakin menneisyyden tapahtumia. 

Täysikuu härässä 12.11.2019

Lokakuun lopun uusikuu oli haastava ja yllättävä. Marraskuun täysikuu korvaa kaiken. Täysikuu härässä tuo kevennystä pimenevään syksyyn. Se auttaa nauttimaan elämän pienistä iloista: hyvästä musiikista, ruoasta ja juomista. Kun aurinko on intensiivisessä skorpionissa, täysikuu härässä keventää tunnelmaa. On mahdollista nauttia elämästä yhtä aikaa monella eri tasolla, eivät erilaiset mieltymykset sulje toisiaan pois, vaan päinvastoin ne täydentävät toisiaan.

Täysikuu härässä muodostaa kolmiot Saturnukseen ja Plutoon sekä sekstiilin Neptunukseen. Maamerkkien yhteisenergia on hyvin käytännöllistä, mutta myös aistillista. Toisaalta se luo tehokkaan ilmapiirin, mutta antaa myös mahdollisuuksia nauttia elämästä kaikilla aisteilla. Neptunus tuo sen sijaan henkistä ja emotionaalista tukea. Kaikki järjestyy parhain päin ennen pitkää...

Aurinko jousimiehessä

Perjantaina 22.11.2019 aurinko siirtyy jousimieheen. Se on kasvun ja optimismin merkki. Jousimies auttaa näkemään aina uusia mahdollisuuksia ympärillä. Aurinko skorpionissa näytti mikä on tärkeää. Aurinko jousimiehessä paljastaa uusia tapoja lähestyä toiveitamme ja antaa niille myös laajempaa perspektiiviä. 

Jousimies ei ole vain onnekas, vaan iso osa sen onnesta perustuukin ennakkoluulottomuuteen ja oikean hetken valitsemiseen. Osa menestystä on myös sen käsittäminen laajassa mittakaavassa, eikä vain omien etujen ajamisen kautta. Ihmiset nauttivat jopa enemmän voidessaan auttaa muita kuin ollessaan itse autettuina. Onneksi auringon transiitti jousimiehen merkissä antaa kaikille merkeille mahdollisuuden nauttia sen parhaista puolista.

Aurinko jousimiehessä tuo uutta optimismia kaikille merkeille

Merkurius ja Neptunus kääntyvät

Merkurius on perääntynyt muutaman viikon, lokakuun lopusta alkaen. Neptunus taas on perääntynyt jo useamman kuukauden. Nyt marraskuussa molemmat kääntyvät ja lopettavat perääntymisensä lähekkäin. Merkurius alkaa edetä keskiviikkona 20.11.2019 ja Neptunus etenee 27.11.2019 alkaen.

Planeettojen symboliikka on tässä mielenkiintoista, koska Merkurius edustaa monella tapaa järkeä ja logiikkaa. Neptunus sen sijaan kuvaa tunteita ja vaistomaisia reaktioita. Tavallaan järki ja tunteet etenevät yhtä aikaa kuun lopusta alkaen, mikä auttaa kaikilla elämän alueilla. 

Neptunus on hidas ja etäinen planeetta, jonka käännöksiä ei aina seurata. Voit kuitenkin itse todeta marraskuun lopussa, huomaatko muutoksia elämässäsi tai tunteissasi kääntymispäivänä tai sen lähellä. Omat reaktiot kertovat parhaiten, miten voimakkaasti Neptunus vaikuttaa sinuun tällä hetkellä. Yleisesti se vaikuttaa voimakkaimmin aurinko- tai nousukaloihin.

Uusikuu jousimiehessä 26.11.2019

Uusikuu jousimiehessä luo tilaa uusille seikkailuille! Jousimies tekee asiat mieluiten isosti. Siksi tämä on hyvä alku uusille aluevaltauksille. Ja kannattaa haaveilla suuresti, sillä on parempi saavuttaa ainakin osa suuresta unelmasta kuin pieni kokonaan. Uusikuu jousimiehessä kannustaa asettamaan uusia ja yllättäviäkin tavoitteita.

Mitä sinä toivot ja mistä uneksit?


* * * * *

Sitten hieman ilmoitusasiaa: aloitin tämän blogin pitämisen yli kahdeksan vuotta sitten. Sen jälkeen sekä some-maailma että henkilökohtainen elämäni ovat muuttuneet paljon. Nyt on aika pistää blogi tauolle, ehkä jopa pysyvästi.

Päivitän tänne edelleen esimerkiksi tietoja astrologian kursseista sekä muuta mielestäni oleellista tietoa. Jää nähtäväksi missä muodoissa tulen tekemään astrologiaa vai löytyykö elämästä seuraavaksi jotain ihan muuta. Kaikki vaihtoehdot tuntuvat tällä hetkellä mahdollisilta...

Ihanaa loppusyksyä ja talvea kaikille merkeille!
~ Liisa

P.S. Myös joulukuu näyttää astrologisesti mahtavalta...!

3 kommenttia: