tiistai 7. huhtikuuta 2020

Täysikuu vaa'assa 2020

Huomenna 8.4.2020 on tämän vuoden täysikuu vaa'assa. Kaikki pyörii tällä hetkellä kauriin lopun planeettojen yhtymien ympärillä, jotka liittyvät tähänkin. Tämä on merkittävä täysikuu vuoden 2020 astrologialle, joten se saa oman juttunsa!

Vuoden 2020 täysikuu vaa'assa

Täysikuu osuu eri kuukausina eri merkkeihin. Täysikuu vaa'assa on yleensä sosiaalinen ja loistokas. Se antaa tilaisuuden löytää tasapaino itsenäisyyden ja tärkeiden ihmissuhteiden välille. Tällä kertaa täysikuu on kuitenkin mukana vuoden 2020 hankalissa astrologisissa kuvioissa. Samat merkit ovat toistuvasti tulilinjalla: kauris ja rapu sekä oinas ja vaaka. 

Kartalla näkyy punainen viiva kuusta Jupiteriin ja Plutoon. Osa arjen realiteeteista kärjistyy tai tulee näkyviin nyt täydenkuun aikaan. Ongelmat paljastuvat. Toisaalta ongelmien korjaaminen on mahdollista vasta, kun ne ovat kunnolla näkyvissä, eli jotain hyvääkin tästä seuraa.

Onneksi Saturnus ja Mars ovat jo tämän täydenkuun ulottumattomissa. Ongelmia on siis puolet vähemmän kuin voisi olla...

Yleistietoa täysikuun symboliikasta löydät tämän linkin kautta: Täysikuu astrologiassa ja horoskoopeissa

Täysikuu vaa'assa 2020 valaisee vuoden astrologisia kuvioita

Hyvät ja huonot uutiset

Kartalla näkyvät myös muut viikon hyvät ja huonot uutiset. Mars on neliössä Uranukseen, mikä vaikuttaa alkuviikosta. Energiatasot ovat joko vähissä, tai ne vaihtelevat voimakkaasti. Oma kärsimättömyys kannattaa purkaa mahdollisimman luovasti. Ulkoilu tai urheilu ovat hyviä väyliä, tai oikeastaan mikä tahansa yksin tekeminen.

Toisaalta Merkurius tekee avuliaita sekstiilejä koko viikon. Ensin Plutoon ja Jupiteriin, myöhemmin myös Saturnukseen, mitkä näkyvät konkreettisina hyvinä uutisina ja kehitysaskelina. Vaikka välillä näyttää (ja tuntuu) synkältä, lääketieteessä ja muuallakin tapahtuu pinnan alla paljon hyvää koko ajan.

Tykkään myös täysikuun tarkan ajan kartan nousumerkistä vesimiehessä. Vesimies liittyy juuri tieteellisiin, teknisiin ja lääketieteellisiin läpimurtoihin, ja nousumerkki on onnekkaassa kolmiossa kuuhun. Jotakin hyvää on tulossa...

***

Täysikuu valaisee ongelmat, mutta se haastaa tekemään enemmän. Neliöiden kanssa jostakin täytyy usein luopua, eli tehdä vähemmän jotakin vanhaa ja enemmän jotakin uutta. Muutos on välttämätöntä etenemiselle.

***

Voikaa hyvin! Jos sinua kiinnostaa miten nämä kuviot aktivoivat oman karttasi, löydät linkistä tietoja henkilökohtaisista kartantulkinnoista: Astrologiset tulkinnat

~ Liisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti