torstai 26. maaliskuuta 2020

Henkilökohtaiset astrologiset tulkinnat

Elämä on nyt mitä se on. Suuret kuviot taivaalla vaikuttavat meihin kaikkiin hieman eri vinkkelistä. Olenkin päättänyt taas tehdä myös henkilökohtaisia astrologisia tulkintoja. Puhelimitse tietenkin toistaiseksi olosuhteiden pakosta...

*** 
Astrologinen kartta kertoo paljon erityisominaisuuksistasi ja vahvuuksistasi. Kaikki kartat ovat erilaisia ja ainutlaatuisia. Kartantulkinnassa voidaan myös tehdä ihmissuhdetulkinta eli kahden kartan vertailu tai transiittitulkinta eli tulevien kuvioiden tulkinta. Pitkässä tulkinnassa voi olla yhdistelmä syntymäkartan tulkintaa ja ihmissuhdetulkintaa tai transiittitulkintaa.

Teen henkilökohtaisia astrologisia tulkintoja sunnuntai-iltaisin klo 16-20. Tällä hetkellä puhelimitse tai videopuhelulla olosuhteiden vuoksi, myöhemmin myös tapaamisina työhuoneella Helsingissä.

Seuraavat tulkintaillat ovat sunnuntai 29.3.2020, sunnuntai 5.4.2020 ja sunnuntai 12.4.2020. Laita minulle sähköpostia osoitteeseen liisa.elonheimo@gmail.com, niin varaan sinulle ajan.

Hinnasto:
- pikatulkinta 15 min 25€
- lyhyt tulkinta 30 min 50€
- pitkä tulkinta 50 min 75€

***

Myös tuolla sivupalkissa on sivu, jolle päivitän tietoja tulkinnoista: Astrologiset tulkinnat
Löydät sieltä uudet tulkintaillat ja muutakin tietoa!

Astrologinen tulkinta antaa paljon ajateltavaa

1 kommentti:

  1. Uskon, että varmasti astrologian tulkinnat antavat paljon mietittävää. Itse olen kiinnostunut näistä, samoin sisareni. Voisikin joskus olla hauska idea osallistua kurssille, tai hakea tuollaista tulkintaa.

    VastaaPoista