perjantai 9. joulukuuta 2011

Kuunpimennys Kaksosessa

Elämä ei ole tällä hetkellä ainakaan normaalia. En tiedä johtuuko se lähestyvästä eklipsistä vai merkuriuksen perääntymisestä vai jostain muusta... Joka tapauksessa Pikku-Rapu on ollut kipeä ja poissa koulusta koko viikon. Omat aikatauluni ovat sitten eläneet sen mukaan. Kirjoitushommat ovat pahasti jälkijunassa, mutta kai ne jossain vaiheessa taas vauhdittuvat.

Tiedossa on mielenkiintoinen viikonloppu: huomenna täysikuu kaksosessa on myös täydellinen kuunpimennys, joka näkyy koko Suomessa. Ursan sivuilla on siitä havainnollisia kuvia ja aikataulut: Kuunpimennys Huomenna iltapäivällä kannattaa katsella taivaalle! Meiltä täysikuu näkyy omalla parvekkeelle iltaisin, mutta noin alkuillasta pitää ehkä ihailla sitä ulkona.

Huomenna uranus myös suoristaa ratansa ja jatkaa etenemistä oinaassa. Merkurius perääntyy viimeisiä päiviä jousimiehessä.


Täysikuut ovat muulloinkin tunteikkaita, koska elämän moniulotteisuus näkyy silloin jopa rasittavan selvästi, mutta nyt kun siihen yhdistyy eklipsi, se voi käydä tavallista enemmän hermoille. Mars on neliössä eklipsiin neitsyestä, joten jotkin käytännön asiat, jopa terveys, vaativat huomiota ja vaikeuttavat eklipsin esille tuomien asioiden käsittelyä.

Jousimiehillä ja kaksosilla eklipsi vaikuttaa omaan yksilöllisyyteen ja parisuhteisiin. Hyvä parisuhde saattaa nousta uudelle tasolle, huono sen sijaan todennäköisesti päättyy. Sama pätee muihinkin ihmissuhteisiin ja läheisiin kumppanuuksiin. Toisaalta eklipsi voi tuoda itsessä esiin uuden puolen, tai pitkäksi aikaa unohtuneen puolen. Sekin muuttaa läheisiä ihmissuhteita. Eklipsit paljastavat usein asioita, ja pakottavat toimimaan vaistomaisesti eikä järjellä.

Kauriille ja ravulla eklipsi vaikuttaa fyysisen ja henkisen terveyden akselilla. Ollessaan tasapainossa ne tukevat toisiaan. Silti niiden yhteistyö on usein vaarassa. Kannattaa tarkastella omia rutiineja. Edistävätkö ne hyvinvointia mahdollisimman monipuolisesti? Eklipsi paljastaa mahdolliset heikot kohdat.

Vesimiehellä ja leijonalla eklipsi osuu luovalle ja sosiaaliselle sektorille. Toisaalta se vahvistaa omaa luovuuttasi sekä yksilöllisyyttäsi. Toisaalta se herättää halun kuulua johonkin suurempaan kokonaisuuteen. Löydät ehkä uuden roolin jossakin ryhmässä tai organisaatiossa, tai muita uusia ilmaisukanavia luovuudellesi.

Kalat ja neitsyt kohtaavat eklipsin hyvin tärkeällä sektorilla, jonka toisessa ääripäässa on koti ja perhe ja toisessa ura tai työ. Vaikeuttaako urasi kotielämääsi tai toisinpäin? Eklipsi voi tuoda hyvin yllättävän ratkaisun. Laajemmassa mielessä käsittelet myös menneisyyttäsi ja tulevaisuuttasi. 

Oinas ja vaaka saavat eklipsin informaatiosektorilleen. Se vaikuttaa tiedon ja kontaktien, jopa inspiraation ja elämän tarkoituksen etsintään. Tiedosta ja suhteista ei ole hyötyä, jos niistä ei ole apua jonkin suuremman tarkoituksen toteuttamisessa. Eklipsi voi vaikuttaa myös matkusteluun ja opiskeluun.

Skorpionilla ja härällä eklipsi osuu taloussektorille. Se vaikuttaa sekä itse tienaamiisi rahoihin että muiden kanssa yhdessä käyttämiisi varoihin, joita ovat esimerkiksi verot, perinnöt ja elatusmaksut. Rahankäyttösi muuttuu nyt. Löydät parempia tapoja ansaita lisää sekä käyttää tulojasi.

<3 L

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti