keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Astrologiset syklit: eklipsit

Astrologiassa on monia rinnakkaisia syklejä, joita seuraamalla ymmärtää elämää paremmin. Eklipsien sykli liittyy kuunsolmun liikkeeseen eläinradan ympäri. Toisin kuin planeetat, kuunsolmu siirtyy radalla myötäpäivään merkistä toiseen. Alkuvuodesta se siirtyi kauriista jousimieheen. Ensi vuonna se jatkaa matkaansa skorpioniin.

Eklipsit syntyvät siinä merkissä, jossa kuunsolmu kulloinkin sijaitsee, sekä sen vastamerkissä. Siirtymävaiheessa eklipsit voivat ulottua myös viereiseen merkkiin. Tällä hetkellä kuunsolmu sijaitsee jousimiehessä. Se siirtyi siihen alkuvuodesta ja pysyy jouskarissa ensi vuoden syyskuuhun. Omassa merkissä se vaikuttaa voimakkaasti, kuten myös vastamerkissä. Itse kävin alkuvuodesta ensimmäisen reikikurssin (joita tuli sitten pari lisää :) ) sekä aloitin tämän blogin mitenkään kuunsolmua noteeraamatta. Mutta nyt hieman jälkikäteen näkyy selvästi miten se toi uusia asioita elämääni.

Kuunsolmu jousimiehessä tuo eklipsit jousimies-kaksonen -akselille. Lisäksi se vaikuttaa voimakkaasti näiden neliömerkkeihin, eli kaloihin ja neitsyeen. Siis kaikkiin eläinradan muuttuviin merkkeihin.

Edellisen kerran kuunsolmu oli jouskarissa heinäkuusta 1992 tammikuuhun 1994. Kuunsolmu palaa samalle kohdalle suunnilleen 18-19 vuoden välein. Nyt kannattaa valmistautua loppuviikon eklipsiin ja täydelliseen kuunpimennykseen kaksosessa miettimällä mitä merkittävää elämässä tapahtui tuolloin, suunnilleen vuonna 1993. Sillä voi olla yllättävän paljon merkitystä siihen mitä elämässä tapahtuu juuri nyt.

~ L

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti