perjantai 23. joulukuuta 2011

Uusikuu Kauriissa - Hyvää Joulua!

Jouluaattoon osuu uusikuu kauriissa. Joillakin se voi tuntua matalana enegiatasona, mikä kohoaa muina joulupäivinä. Siksi kannattaa keskittyä oleelliseen: rentoutumiseen, yhdessäoloon, hyvään mieleen... Jep, helpommin sanottu kuin tehty. Uusikuu kuitenkin pakottaa pysähtymään, ainakin hetkeksi, ja miettimään mitä haluaa. Tässä tapauksessa se on erittäin suorituskeskeinen ja tulevaisuusorientoitunut uusikuu. Onneksi myös perheen ja läheisten hyvinvointi merkitsee sille paljon.


Uusikuu tekee harvinaisen monta aspektia, varsinkin etäisempiin planeettoihin. Tämä on hyvin energinen uusikuu. Se on yhtymässä plutoon ja neliössä uranukseen. Lisäksi se muodostaa kolmion jupiteriin ja sekstiilit saturnukseen ja neptunukseen. Kokonaisuus näyttää erittäin positiiviselta. Uranus voi aiheuttaa äkillisen muutoksen, tai pakottaa toimimaan hetken oman tahdon vastaisesti, mutta muut aspektit tukevat muutosta pehmeämmin.

Kauriilla se auttaa henkilökohtaista muutosta. Se voi liittyä fyysiseen tai henkiseen minä-kuvaan tai ihmissuhteisiin. Vain sinä itse tiedät mitä todella haluat ja tarvitset elämääsi. Mitä tahansa päätät nyt, saavutat sen helpommin kuin muulloin, koska universumi todella haluaa auttaa sinua nyt.
Vesimiestä uusikuu auttaa palauttamaan herkän ja tärkeän henkisen tasapainon. Voidaksemme todella hyvin meidän täytyy ajoittain luopua asioista, ja nyt olet ehkä valmis luopumaan jostain, mitä et tarvitse enää.
Kalat - uusikuu vaikuttaa ystävyyssuhteisiisi, harrastuksiin, ja yhteisölliseen toimintaan. Mieti millaisten ihmisten ja asioiden parissa haluat kuluttaa vapaa-aikaasi.

Oinas -uusikuu osuu urasektorillesi. Uratoiveesi muuttuvat hitaasti ja perusteellisesti tulevien vuosien aikana, joten nyt kannattaa miettiä mistä saat todellista tyydytystä.
Härkä - uusikuu piristää matkailu- ja opiskelu-sektoriasi. Kaipaat nyt vaihtelua. Osa häristä saattaa tuntea olonsa filosofisiksi ja miettiä laajemmin elämän tarkoitusta ja omaa elämänfilosofiaansa. "Miksi olemme täällä?"
Kaksonen - tämä uusikuu vaikuttaa talousasioihisi, erityisesti siihen miten käytät yhteistä rahaa muiden kanssa. Laajemmin se vaikuttaa myös siihen, tunnetko saavasi tarpeeksi tunnustusta ja voitko luottaa muihin.

Rapu - uusikuu uudistaa parisuhdettasi tai muita läheisiä ihmissuhteitasi. Tämä uusikuu on osa usean vuoden suurta muutossuunnitelmaa. Mieti siksi tarkkaan millaisia ihmisiä kaipaat elämääsi.
Leijona - tämä uusikuu tuo sinulle vuoden parhaan mahdollisuuden päivittää kuntoilu- ja muut terveysrutiinisi. Tarkkaile myös ajankäyttöäsi ylipäänsä. Jos tuntuu, ettei aika riitä, teet ehkä jotakin, mikä ei ole tällä hetkellä oleellista.
Neitsyt -  uusikuu tuo lisää iloa elämääsi. Puhdasta elämäniloa. Joillekin se merkitsee lapsia tai iloa lasten kautta. Joillekin itseilmaisua, omien lahjojen kehitystä ja käyttöä. Nauti!

Vaaka - uusikuu tuo muutoksen mahdollisuuden kotielämääsi. Uusi alku voi liittyä kotiisi, perheesi tai vanhempiisi, mikä tarvitsee muutosta. Perinteet muuttuvat hitaasti, mutta välillä sekin on tarpeen.
Skorpioni - uusikuu selkeyttää ajatuksiasi. Tiedät selvemmin mitä haluat ja tarvitset, ja millaiset ihmissuhteet sopivat sinulle. Pystyt myös kommunikoimaan tarpeistasi selkeämmin.
Jousimies - uusikuu aloittaa uuden kauden raha-asioiden hoidossa. Löydät helpommin uusia ansiomahdollisuuksia. Itsetuntosi vahvistuu, etkä alihinnoittele itseäsi niin helposti.

Muistakaa, että uusikuu vaikuttaa aina pari viikkoa. Tulokset näkyvät joskus vasta puolen vuoden päästä, kun samalla alueelle osuu täysikuu. Nyt tärkeintä on haaveilla ja luoda elävä mielikuva siitä mitä haluaa saavuttaa.

~ Ihanaa Joulua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti