tiistai 13. joulukuuta 2011

Rauha maassa

Nyt on harvinaisen raukea ja rento tunnelma. Viikonlopun eklipsi taisi viedä voimat. Se sujui muuten intensiivisen itsetutkiskelun merkeissä, mikä sopii hyvin eklipsiin omassa/vastamerkissä. Lisäksi oli pikkuriita Kauriin kanssa, kun parisuhdesektorilla oli aikamoista jännitettä. Missasin itse eklipsin, joka ilmeisesti (kaverin facebook-päivityksen mukaan) näkyi jostain päin Helsinkiä. Mutta ulkona näytti niin lohduttoman pimeältä ja sateiselta, että mukavuudenhalu voitti....

Tämä viikko näyttää rauhalliselta. Tyyntä myrskyn jälkeen. Huomenna merkurius kääntyy etenemään. Sen jälkeen kommunikointi, sosiaaliset suhteet ja myös ostokset sujuvat taas paremmin. Kannattaa silti odottaa muutama päivä ennen suuria päätöksiä.

Sitten planeetoista perääntyvänä on enää jupiter, ja sekin vain reilun viikon vielä. Sen jälkeen kaikki taivaankappaleet kulkevat meistä katsottuna eteenpäin, mikä heijastuu myös elämään yleisesti. Asiat etenevät helpommin omalla painollaan eri elämänalueilla.

Tämän viikon pääaspektit keskittyvät viikonloppuun. Lauantaina venus tekee neliön saturnukseen. Silloin ystävyys- tai rakkaussuhteissa voi olla hetkellisiä ongelmia. Sunnuntaina aurinko puolestaan muodostaa sekstiilin saturnukseen, mikä auttaa kaikkia ottamaan sopivasti vastuuta elämässä.

Mukavaa viikkoa!

2 kommenttia:

 1. Miltä tuo eklipsi näyttää?
  Ihmettelin eilen aamulla eteläisellä taivaalla näkyvää pystysuoraa oranssia vanaa. Se ei ollut lentokoneen vana :D
  Se pysyi taivaalla ainakin noin 15 minuuttia ja välkehteli, kuin revontulet. Moni työkaverini oli nähnyt saman. Harmi, kun kukaan ei kuvannut.

  VastaaPoista
 2. Tuon ilmiön ajankohta ei täsmää ainakaan kuunpimennykseen, koska se tapahtui lauantaina iltapäivällä.

  Voisiko kyseessä olla revontulet?

  Joulukuulle on ennustettu meteorejakin, http://www.ursa.fi/extra/taivaalla/meteorit.php4?mvalue=201112&daynr=2455909 , mutta muoto kuulostaa oudolta.

  VastaaPoista