lauantai 3. joulukuuta 2011

Merkurius perääntyy jousimiehessä

Yleisenä nyrkkisääntönä merkuriuksen perääntyessä on, että kannattaa välttää suuria ostoksia ja pitkäikäisiksi tarkoitettujen sopimusten tekemistä. Ja että kannattaa varautua viivästyksiin ja väärinkäsityksiin. Toisaalta aika on suotuisa vanhojen ongelmien ratkaisuun ja esimerkiksi kadonneet tavarat voivat löytyä yhtäkkiä.

Merkki, jossa merkurius perääntyy, vaikuttaa myös tilanteeseen. Tällä kertaa se tapahtuu kokonaan jousimiehessä. Vastaava tilanne oli viimeksi joulukuussa 2004, joten kannattaa miettiä tapahtuiko silloin jotain, mikä vaikuttaa nykyhetkeen. Jos jotkin asiat jäivät silloin keskeneräisiksi, ne saattavat tulla nyt esiin.

Perääntyminen jousimiehessä vaikuttaa enemmän matkusteluun kuin useimmissa muissa merkeissä. Uusia matkasuunnitelmia ei kannata tehdä, mutta jos jokin matka on aikoinaan peruuntunut, nyt voi olla hyvä aika harkita sitä uudelleen.

Jousimiehen merkkiin liittyvät olennaisesti myös laki, moraali ja filosofia. Tähän pätee sama kuin markusteluun. Uusia oikeusjuttuja kannattaa välttää. Toisaalta vanha juttu voi nousta uudelleen esiin, ja silloin sillä on paremmat mahdollisuudet päättyä suotuisasti.

Myös kaukaiset sukulaiset liittyvät jousimieheen, joten nyt saatat kuulla pitkästä aikaa kummisedästä tai muusta etäisestä sukulaisesta.

Merkuriuksella on oma syklinsä, kuten muillakin planeetoilla. Perääntymissykli toistuu suunnilleen seitsemän vuoden välein:
Alla muut lähivuosien perääntymiset jousimiehessä:
2003 joulukuu - tammikuu 2004 kauriista jousimieheen
2004 joulukuussa jousimiehessä
2005 marras-joulukuu jousimiehestä skorpioniin

2010 joulukuussa kauriista jousimieheen
2011 marras-joulukuu jousimiehessä
2012 marraskuussa jousimiehestä skorpioniin

~ L

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti