tiistai 14. elokuuta 2012

Mars ja saturnus

Hei!
Arkirytmi (ja kirjoitusrytmi) on vielä haussa, mutta onneksi koulut alkoivat tänään, ja perheen pikku-Rapu pääsee vihdoinkin koulukavereiden pariin. Oikeastaan arki on aika mukavaa, ja se saa lisää tehoja, kun aurinko siirtyy neitsyeen viikon päästä. Siihen asti nautiskellaan elämästä kissamaisesti, leijona-auringon alla. :)

Tällä viikolla on kaksi astrologisesti erityistä päivää. Huomenna mars kohtaa saturnuksen ja perjantaina on uusikuu. Välissä venus on aktiivinen, mutta se saattaa jäädä muiden tapahtumien varjoon.

Mars ja saturnus muodostavat mielenkiintoisen parin. Kontakti on tarkimmillaan keskiviikkona, mutta vaikuttaa jo tänään. Olin aluksi mielissäni, kun huomasin näiden planeettojen kohtaamisen. Mars tuo mihin tahansa yhdistelmään toimintaenergiaa ja valmiutta tehdä nopeita päätöksiä, sekä myös tahtoa voittaa. Saturnus kuvailee kovalla työllä saavutettua menestystä. Se liittyy kunnianhimoon ja uralla etenemiseen. Parhaimmillaan se voi antaa uutta puhtia työhön ja uralle. Mutta jos työssä tai koulussa on ongelmia, planeettojen kohtaaminen voi pahentaa niitä. Toisaalta se voi myös puhdistaa ilmaa tilanteessa, joka on jotenkin jämähtänyt paikoilleen. Vaikutus voi olla tosiaan hyvin positiivinen tai negatiivinen, tai mielenkiintoinen sekoitus molempia riippuen lähtötilanteesta. Luulen kuitenkin, etteivät lähipäivät jätä ketään kylmäksi....

~ L

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti