keskiviikko 22. elokuuta 2012

Aurinko Neitsyessä

Tänään illalla aurinko siirtyy leijonasta neitsyeen. Viereisestä taulukosta sen näkee, kun auringon rivillä oleva punainen leijonan häntää ja päätä kuvaava symboli muuttuu vihreäksi merkiksi, joka näyttää pitävän siveästi jalkoja ristissä. ;)

Neitsyillä on avulias, tarkka ja kriittinen maine. Monet neitsyet ovat hyvin terveys- ja ravintotietoisia. Lisäksi useimmat neitsytvaikutteiset ovat urheilullisia ja ahkeria. Merkin riskejä ovat liika itsekriittisyys ja muiden liiallinen auttaminen. Neitsyiden on usein hankala sanoa ei apua pyytäville. Jotkut neitsyet ovat hämmästyttävän taitavia korjaamaan erilaisia laitteita.

Alkava suunnilleen kuukauden mittainen jakso on potentiaalisen tehokasta aikaa kaikille merkeille. Nyt kannattaa laittaa elämä järjestykseen. Se on helpompaa kuin usein muulloin. Arkirutiinit kannattaa päivittää mahdollisimman tehokkaiksi. Elämä muuttuu pikkuhiljaa, ja jotkut rutiinit eivät ole enää niin tarpeellisia kuin ennen. Liikuntaharrastusten aloitukseen ajoitus on mainio. Lisäksi kannattaa järjestellä koti mukavaksi ja toimivaksi lomien jälkeen. Elämän mukavuus on nyt järjestelykysymys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti